خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور سرمایه گذاران در دستور کار شهرداران قرار گیرد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 14:47
بجنورد- سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: حضور سرمایه گذاران در دستور کار شهرداران قرار گیرد.
توجه،قرار،علوي،شهرداران،مقدم،شهرداري،منطقه

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمجتبی علوی‌مقدم پیش از ظهر شنبه در آئین تکریم و معارفه شهردار شوقان که در سالن جلسات شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: شهرداران به مسائل مدیریت محلی توجه داشته باشند و این موضوع متناسب با هر شهری معانی متفاوتی خواهد داشت.
علوی مقدم در ادامه توجه به سلامت کاری و اداری، عدالت در توزیع امکانات و تجهیزات، تکریم مردم و توجه به خواسته‌های به حق آنها را نیز مورد تاکید قرار داد.
وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های منطقه و توجه به حضور سرمایه گذاران در دستور کار شهرداران قرار گیرد تا فرصت‌های جدید برای استفاده از این ظرفیت‌ها فراهم شود.
علوی مقدم گفت: استفاده از ظرفیت کارکنان و ایجاد رقابت سالم کاری بین کارکنان شهرداری نیز انجام گیرد.
وی توجه به فضای سبز عمومی، توجه به کاشت گونه‌های مناسب هر منطقه و برنامه ریزی برای معرفی پتانسیل‌های جدید منطقه را هم مورد توجه قرار داد
وی اظهار کرد: برای حل مشکل آب شرب در شوقان باید از مطالعات علمی، تکنولوژی‌های جدید و نوین، استفاده از ظرفیت دانشگاهیان و ظرفیت‌های علمی کشور بهره گرفت.
علوی مقدم تصریح کرد: شهرداری که بدهی معقول داشته باشد نشان از تلاش و جدیت دارد؛ همچنین شهرداران دقت در برنامه‌های نظارتی و تسریع در حل مشکلات مردم را هم مدنظر قرار دهند.