خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشنهاد تخصیص 5 درصد درآمد نفت و گاز به خوزستان

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 14:53
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: می توان پنج درصد درآمدهای نفت و گاز را برای زیرساخت های استان، از جمله راه ها، محیط زیست و کسب و کارهای بخش خصوصی، تخصیص داد که امیدواریم این پیشنهاد مورد قبول دولت قرار گیرد
استان،استاندار،خوزستان،انتخاب،توسعه،بيداري،خرمشهر،رضايي،اميد ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محسن رضایی در بدو ورود به استان خوزستان از حضور در گردهمایی کاروان‌های راهیان نور در مسجد جامع خرمشهر خبر داد و اظهار داشت: خرمشهر مبدا بسیاری از تحولات در منطقه و بیداری جهان اسلام بوده است؛ امروز نیز که مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر مقاومت، شهید سید حسن نصرالله است یک روز تاریخی در جهان اسلام است و این بیداری اسلامی ادامه خواهد یافت.
رضایی در ادامه با اشاره به انتخاب موالی‌زاده به عنوان استاندار خوزستان در دولت چهاردهم، گفت: انتخاب یک استاندار بومی می‌تواند نقش مهمی در توسعه استان و محرومیت‌زدایی ایفا کند که بابت این انتخاب از سوی آقای پزشکیان قدردانی می‌کنم.
موالی‌زاده به عنوان چهره‌ای با سابقه فرهنگی خوب و شناخته شده در استان هستند و امیدواریم همه نخبگان و شخصیت‌های سیاسی استان در پیشبرد چرخ توسعه و کمک به استاندار همکاری کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بنا بر پیشنهاد مطرح شده می‌توان پنج درصد از درآمدهای نفت و گاز استان را در یک صندوق توسعه ملی برای زیرساخت‌های استان، از جمله راه‌ها، محیط زیست و کسب و کارهای بخش خصوصی، تخصیص داد که امیدواریم این پیشنهاد مورد قبول دولت قرار گیرد و به بهبود وضعیت زیرساخت‌های خوزستان کمک کند.
انتهای پیام/