خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بادامچیان: مراسم تشییع «سید حسن» وحدت جهان اسلام را به نمایش می‌گذارد

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 15:12
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: حضور گسترده مردم در تشییع پیکر شهید مقاومت در بیروت و مشابه آن در ایران و در دیگر کشورها، وحدت جهان اسلام در مسیر مقاومت، جهاد و شهادت را به نمایش می‌گذارد.
شهادت،موتلفه،حزب،الهي،مركزي،شوراي،مقاومت،لبنان،اسلامي،احزاب، ...

به گزارش مشرق، اسدالله بادامچیان در ارزیابی خود از پیام تشییع پیکر شهید مقاومت، گفت: درود و رحمت خداوند بر شهدای مقاومت از جمله شهید سید حسن نصرالله، سید صفی‌الدین، یحیی سنوار، اسماعیل هنیه؛ همانطور که در قرآن کریم آمده«شهادت، نعمتی الهی است.»
وی به نقل از مرحوم شریعتی، بیان کرد: شهادت یک انتخاب است، اما به نظر می‌رسد انتخاب، آغاز راه و انعام الهی است، پس آنچه که از جانب خداوند الهی است هرگز آسیب‌زا نیست، از این‌رو دشمنان خدا و ظالمان باید بدانند که شهادت، آغاز یک پیروزی است و راه آن، راه پیروزی و فتح است.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی، سید حسن نصرالله را به شهادت رساند، در مقابل انعام شهادت، به آن‌ها و خانواده‌شان ارج و ارزش می‌دهد و آن‌ها را در زمره زندگان جاوید و در مقام رزق ویژه الهی قرار می‌دهد.
این شهادت انعامی همه‌جانبه برای شهید، خانواده‌اش و امتی است که این شهدا در آن پرورش یافته‌اند.
همچنین، شهادت، برکتی الهی برای همه کسانی است که ادامه دهنده راه آن‌ها هستند.
بادامچیان اضافه کرد: شهادت سراسر انعام الهی، برکت، خدمت و سعادت برای سید حسن و دیگر شهداست.
همچنین، برکت حضور عظیم و گسترده مردم ایران، لبنان و دیگر کشورها را به همراه دارد.
وی اعلام کرد: گروه ویژه‌ای از حزب مؤتلفه، شامل محمدعلی امانی دبیرکل، حمیدرضا ترقی قائم مقام، حسین انواری معاونت شورای مرکزی و محمد کاظم انبارلویی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و معاون بین‌الملل در مراسم حضور دارند.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: امیدواریم این حرکت عظیم که مشابه آن در ایران و در دیگر کشورها انجام می‌شود وحدت جهان اسلام در مسیر مقاومت، جهاد و شهادت را به نمایش بگذارد.
موتلفه با همه تشکل‌های جهان اسلام و غیراسلام دیدار و تعامل دارد
بادامچیان در پاسخ به این پرسش که آیا در حاشیه مراسم تشییع دبیرکل شهید حزب الله لبنان، هیأت موتلفه با احزاب لبنان دیدار و مذاکره می‌کند؟
گفت: ما در ایران، جلسات مستمر با اعضای مقاومت و تمامی احزاب کشورهای اسلامی (نه فقط احزاب مقاومت و جهادی) داریم با همه تشکل‌های جهان اسلام و غیراسلام دیدار و ارتباط برقرار می‌کنیم، البته همه این‌ها در چارچوب نظام و با هماهنگی وزارت امور خارجه و در راستای سیاست‌های نظام انجام می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: اعضای موتلفه با احزابی که در لبنان حضور دارند دیدار می‌کنند.
ارتباط ما با هم کشورهای جهان برقرار است؛ از احزاب کشورهای غیراسلامی و اسلامی، از چین و روسیه و هند گرفته تا پاکستان، کشمیر، ایران و کشورهای آفریقایی.
رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: هر کدام از آن‌ها که بتوانند از این موقعیت استفاده کنند، دیدارهای خود را خواهند داشت.
دبیرکل، معاونت امور بین‌الملل و معاون رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه نیز در لبنان حضور دارند و پس از بازگشت، می‌توان با آنها مصاحبه کنید و از دیدارهایش مطلع شوید.