خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رکورد تولید خودرو در ارگ جدید بم به 210 هزار دستگاه رسید

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 15:53
استاندار کرمان از تبدیل ارگ جدید بم به قطب مهم خودروسازی کشور خبر داد و گفت: رکورد تولید خودرو در ارگ جدید بم به 210 هزار دستگاه رسیده است.
كرمان،منطقه،استان،خودروسازي،توليد،ارگ،خودروسازان،استاندار،قط ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدعلی طالبی، استاندار کرمان ظهر امروز در جریان بازدید چند ساعته از کارخانجات خودروسازی منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: هدف از این بازدیدها، آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های اقتصادی منطقه ویژه ارگ و به ویژه توانمندی‌های خودروسازان استان کرمان است.
وی در ادامه به طرح «کرمان برفراز» اشاره کرد و افزود: در این راستا به دنبال ایجاد یک قطب بزرگ خودروسازی در کشور هستیم؛ خوشبختانه تا امروز رکورد تولید خودرو در این منطقه به 210 هزار دستگاه در سال رسیده است که رقمی بسیار مطلوب است اما ظرفیت‌های این منطقه به قدری بالاست که با حمایت‌های بیشتر، می‌توان رکوردهای تولید بالاتری نیز ثبت کرد.
استاندار کرمان با اشاره به وجود مشکلات و چالش‌هایی که خودروسازان این منطقه با آن روبه‌رو هستند، تصریح کرد: در این بازدید با حضور تعدادی از مدیران از جمله مدیرکل بازرسی استان، به بررسی و رفع موانع موجود پرداخته شد تا صنعت خودروسازی استان کرمان بتواند جایگاه خود را در بین سایر خودروسازان کشور پیدا کند.
وی همچنین با تأکید بر اهمیت منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم در کاهش بحران بیکاری در استان، افزود: این منطقه نقش بسیار پررنگی در کاهش بیکاری در کرمان داشته و همچنان زیرساخت‌های لازم برای افزایش ظرفیت اشتغال فراهم می‌شود.
به ویژه با فراهم شدن زمینه‌های اشتغال برای زنان، می‌توان امیدوار بود که نرخ بیکاری زنان که در استان کرمان نسبتاً بالاست، کاهش پیدا کند.
طالبی در ادامه به بازدید خود از واحدهای تولید قطعات خودرویی اشاره کرد و گفت: فعالیت‌های قطعه‌سازی در این منطقه فراتر از انتظار من بود و این نوید را می‌دهد که تولید خودروی 100 درصد ملی در این منطقه امکان‌پذیر است.
استاندار کرمان افزود: در حال حاضر خودرویی در مرحله تولید قرار دارد که 85 درصد قطعات آن ساخت داخل است و امیدواریم به زودی این عدد به 100 درصد برسد.
این پیشرفت قابل توجه در تولید قطعات داخلی، آینده‌ای روشن برای صنعت خودروسازی استان به همراه خواهد داشت.
وی در پایان گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود و عزم راسخ مجموعه خودروسازی‌های این منطقه، این استان به زودی به یکی از قطب‌های بزرگ خودروسازی کشور تبدیل خواهد شد و صنعت خودروسازی کرمان نقشی کلیدی در اقتصاد استان ایفا خواهد کرد.
انتهای پیام/511/