خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش تعاملات اقتصادی بین ایران و کویت

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 18:53
رئیس اتاق بازرگانی ایران و کویت در نشت مشترک این اتاق با معاون وزیر اقتصاد گفت: دیپلماسی فعال اقتصادی راهکاری مناسب و عملی برای جذب سرمایه گذار و خروج از بحران های اقتصادی، رکود تجارت و سرمایه گذاری است.
خارجي،ايران،كويت،سرمايه،اتاق،جذب،بازرگاني،بررسي،اقتصادي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، در نشستی که با حضور اعضای هیئت مدیره و دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و کویت با ابوالفضل کوده ئی معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران برگزار شد، راهکار‌ها و موانع جذب سرمایه گذاری خارجی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
ابراهیم غلام‌زاده دراین خصوص اظهار داشت: نشست اتاق مشترک بازرگانی ایران و کویت با معاون وزیر اقتصاد سازنده و تخصصی بود و به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خارجی در ایران پرداخت که نتایج ارزنده‌ای را درپی داشت.
وی به موضوعات مهم مطرح شده در این نشست اشاره کرد و افزود: اصلاح قوانین تملک و مالیات بر ارث اتباع خارجی، بررسی موانع تحریمی در نقل و انتقال سرمایه، تضمین امنیت سرمایه گذاری و ایجاد مشوق‌های پایدار، بیمه نرخ ارز برای کاهش ریسک سرمایه‌گذاری خارجی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و کویت شناخت نیاز‌ها و انتظارات سرمایه‌گذاران برای جذب مؤثرتر سرمایه خارجی را از دستاورد‌های مهم این نشست برشمرد و تاکید کرد: در این نشست پس از تبادل نظر و بررسی شیوه‌ها و راهکار‌های موثر جذب سرمایه‌گذاری خارجی، تفاهم‌نامه همکاری بین اتاق بازرگانی ایران و کویت و سازمان سرمایه‌گذاری ایران تنظیم و به امضای طرفین رسید.
غلام‌زاده همچنین اعطای کارگزاری جذب سرمایه‌گذاری خارجی از کویت به اتاق ایران و کویت را اقدام موثردیگری دانست که می‌تواند مسیر جدیدی را برای افزایش تعاملات اقتصادی و جذب سرمایه گذاری خارجی و تقویت روابط تجاری میان ایران و کویت باز کند.
این فعال اقتصادی گفت: گسترش همکاری‌های اقتصادی نیازمند اقدامات عملی و حمایت‌های هدفمند است و چنین اقداماتی آغاز یک مسیر تازه و گامی نو و آینده دار در توسعه سرمایه گذاری خارجی خواهد بود.
انتهای پیام/424/