خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نایب رئیس مجلس: جریان مقاومت به پایان نرسیده است

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 19:53
نایب رییس مجلس با اشاره به اینکه با شهادت سیدحسن نصرالله، جریان مقاومت به پایان نرسیده است، گفت: در عصر عاشورا نیز دشمنان اهل بیت با شهادت امام حسین (ع) تصور داشتند نهضت حسینی به پایان رسیده، در حالی که همه چیز از همان روز عاشورا تازه آغاز شد.
سيدحسن،نصرالله،اسلامي،ايران،شهيد،عاشورا،شهادت،انقلاب،اشاره،ر ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حمیدرضا حاجی‌بابایی عصر امروز در مراسم بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین در مصلای امام خمینی (ره) تبریز گفت: شهید سیدحسن نصرالله، 32 حزب‌الله لبنان را مدیریت کرد.
وی با اشاره به اینکه شهید سیدحسن نصرالله نه فقط با امکانات رژیم صهیونستی بلکه با بمب‌ها و امکانات آمریکایی‌ها به شهادت رسید، گفت: دشمنان جبهه مقاومت همیشه مترصد بودند که سیدحسن نصرالله را در نقطه‌ای مورد حمله قرار دهند.
نائب رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی در ظاهر، سنگر سیدحسن نصرالله را در قلب لبنان مورد حمله قرار داد اما این حمله ددمنشانه در باطن برعهده آمریکا بود.
حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه با شهادت سیدحسن نصرالله، جریان مقاومت به پایان نرسیده است، گفت: در عصر عاشورا نیز دشمنان اهل بیت با شهادت امام حسین (ع) تصور داشتند نهضت حسینی به پایان رسیده، در حالی که همه چیز از همان روز عاشورا تازه آغاز شد.
امروز دنیا بداند که قله سید حسن نصرالله از قبل شهادت بلندتر شده است.
وی با اشاره به اینکه مکتب سیدحسن از عاشورا منشعب شده است، گفت: شهید سیدحسن نصرالله، یک تفکر و اندیشه مبتنی‌بر جریان مبعث و عاشورا بود.
نائب رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: شهادت سیدحسن نصرالله، هزینه نزدیک شدن به قله است؛ قله‌ای که در دنیا می خواهد نشان دهد اسلام اصیل، آن چیزی است که انقلاب اسلامی ایران به دنبال آن است.
حاجی‌بابایی اظهار داشت: آمریکا در پی آن است که مردم ایران را بی‌توجه به شهدا، انقلاب و عاشورا نشان دهد اما مردم ایران با شرکت در راهپیمایی 22 بهمن خلاف این موضوع را نشان دادند و ثابت کردند پای آرمان‌های متعالی انقلاب اسلامی ایران ایستاده‌اند.
وی با اشاره به اینکه مردم 80 کشور مسلمان و غیرمسلمان در تشییع پیکر سیدحسن نصرالله شرکت کردند، گفت: انقلاب واقعی، امروز در لبنان مجسم است.
نائب رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر امروز غزه و لبنان شهید می‌دهد، به این دلیل است که در مسیر مبعث قرار گرفته و در این راه حرکت می‌کند.
حاجی‌بابائی اظهار کرد: امروز به قله نزدیک شده‌ایم؛ امروز رئیس جمهور آمریکا مجبور است به هر قیمتی و با هر باج دادنی، با ایران مقابله کند و باید به این واقعیت باور داشت هرکس به گرگی چون آمریکا اعتماد کند، نابودی‌اش قطعی خواهد بود.
وی خطاب مسئولان نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: مسئولان باید با مردم سخن بگویند و به آنان بفهمانند که مشکل از کجاست.
مردم ایران نشان داده‌اند که وقتی به آن‌ها صادقانه میدان داده شود، تا آخر پای همه چیز خواهند ایستاد.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حل مشکلات اقتصادی ممکن است، گفت: فائق برآمدن بر مشکلات اقتصادی، نیازمند شجاعت، هم‌پیمانی و صداقت با مردم، ایستادگی و حرکت انقلاب و جهادی است.
انتهای پیام/.