خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت بر حل مشکلات زائران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 21:29
نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت بر رفع مشکلات حوزه عتبات عالیات در جهت افزایش هرچه بیشتر رضایتمندی زائران کشورمان تأکید کرد.
حج،زيارت،مشكلات،سازمان،جلسه،عتبات،رفع،دفتر،حوزه،ادامه،عاليات ...

پس از بازدید‌های حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه از اماکن مقدسه در نجف اشرف و همچنین دیدار و گفت‌و‌گو با تولیت‌های این اماکن و نیز بازدید این هیئت از مکان‌های مختلف مربوط به خدمت‌رسانی به زائران ایرانی، بعدازظهر امروز جلسه شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در نجف اشرف برگزار شد تا برای رفع نواقص و مشکلات، تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌های لازم به‌سرعت و بدون اتلاف وقت انجام شود.
این جلسه به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت و با حضور علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت، مدیران دفاتر بعثه در نجف و کربلا، معاون توسعه مدیریت و منابع بعثه مقام معظم رهبری، معاون عتبات عالیات و مدیرکل دفتر بازرسی سازمان حج و زیارت و تنی چند از اعضای ستاد در نجف برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، نماینده ولی‌فقیه درامورحج و‌زیارت، هم‌زمان با تشییع پیکر پاک حجج اسلام شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، یاد و خاطره این شهدای عظیم‌الشأن جهان اسلام و جبهه مقاومت را گرامی داشت و حضور میلیونی مردم در تشییع این شهدا در بیروت را نشانه روشنی بر زنده بودن و رشد روحیه مقاومت در لبنان و کشور‌های منطقه و دلیلی دیگر بر شکست قطعی صهیونیست‌ها و اربابان غربی آنها در این آوردگاه عنوان کرد.
نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت در ادامه جلسه با اشاره به ضرورت رفع نواقص، مشکلات و دغدغه‌های مردم در حوزه عتبات عالیات گفت: لازم است که همه مشکلات احصا شود و ضمن اولویت‌بندی صحیح، برنامه‌ریزی برای حل آنها صورت پذیرد.
وی با بیان اینکه به مشکلات حوزه عتبات عالیات باید به صورت جهادی رسیدگی شود و به‌جای طرح صرف مشکلات، باید برنامه‌ریزی و در کوتاهترین زمان ممکن اقدام شود، ادامه داد: امیدواریم با مدیریت هماهنگ رئیس سازمان حج و زیارت و تیم همراه وی، مشکلات حوزه عتبات کاهش یابد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در ادامه برخی از سیاست‌های لازم در جهت حل مشکلات و همچنین بعضی موضوعات را درباره اسکان و حمل‌ونقل زائران که باید برای آن تصمیم‌گیری شود، برشمرد.
در ادامه این جلسه، علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت، نیز با ارائه یک دسته‌بندی از موضوع و منشأ برخی نواقص و مشکلات در حوزه عتبات عالیات گفت: در جهت رفع دغدغه‌های زائران باید تدابیری در حوزه مدیریتی اندیشیده شود؛ ضمن اینکه باید شاخص‌های لازم برای شرکت‌های مجری عتبات و همچنین طرف‌های قرارداد در عراق مدنظر قرار گیرد تا جلوی آسیب‌ها و مشکلات گرفته شود.
وی افزود: برخی مسائل با نظارت مناسب قابل حل خواهد بود؛ دسته‌ای دیگر از مشکلات نیازمند تعریف فرایند مناسب است و رفع برخی دیگر از مسائل نیز منوط به داشتن زیرساخت لازم خواهد بود.
بیات نقش دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عراق را مهم دانست و گفت: باید به دفاتر نمایندگی سازمان حج و زیارت اختیارات و مسئولیت‌های بیشتری برای رفع نواقص داده شود تا امور حج و زیارت در عراق متولی و مسئول مشخص‌تری داشته باشد.
در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین کاردان، مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف، نیز گزارشی از برخی مشکلات و اقدامات صورت‌گرفته برای حل آنها ارائه کرد.
حسین نیک‌روش، مدیر دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عراق، هم ضمن ارائه گزارش اقدامات این دفتر گفت: ان‌شاءالله با هدایت‌های رئیس سازمان حج و زیارت، شاهد کاهش مشکلات حوزه عتبات و رفع دغدغه‌های موجود برای افزایش رضایتمندی زائران کشورمان باشیم.
هادی جلالی، مدیرکل بازرسی سازمان حج و زیارت، نیز در این جلسه گفت: اصلاح ساختار دفتر نمایندگی، آموزش و شناسایی نیرو‌های توانمند ستادی و انتخاب مدیر ثابت از سوی سازمان از جمله پیشنهاد‌ها برای بهبود روند است که پیشنهاد می‌کنم در صورت صلاحدید هرچه سریع‌تر اجرایی شود.
در بخش دیگری از این جلسه، مرتضی آقایی، معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت هم توضیحاتی درباره روند رسیدگی به مسائل ارائه کرد و گفت: می‌توان با برنامه‌ریزی مدون و طی یک بازه زمانی از مشکلات موجود کاست.
در پایان این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین نواب ضمن ارائه جمع‌بندی از جلسه ابراز امیدواری کرد که با ادامه بررسی مباحث در کربلای معلی، گام‌های بهتر و مشخص‌تری برای خدمت هرچه بیشتر و بهتر به زائران برداشته شود.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج