خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امامین انقلاب نظام اسلامی را از خطر دور کردند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 22:47
ساری- فرمانده قرارگاه پشتیبانی نیروی قدس سپاه گفت: امامین انقلاب، نظام اسلامی را از خطر دور کرده اند.
باقرزاده،نصرالله،سردار،سيد،حسن

به گزارش خبرنگار مهر، سردار باقر باقرزاده شامگاه یکشنبه در مراسم شام غریبان سید حسن نصرالله با بیان اینکه اساسنامه داعش را غربی‌ها تدوین کردند، گفت: آنان به نام دین سر دین را می‌بریدند.
فرمانده قرارگاه پشتیبانی نیروی قدس با عنوان اینکه حکومت جمهوری اسلامی ایران بسط و گسترش پیدا کرده است، تصریح کرد: اکنون دنیا در حال گرایش به سمت اسلام است.
وی با بیان که حضور جمهوری اسلامی ایران در سوریه برای دفاع از اندیشه ناب محمدی بوده است، ادامه داد: اگر حضور پیدا نمی‌کردیم آنان جنایات به نام اسلام می‌نوشتند.
سردار باقرزاده با بیان اینکه همه شهدا از جمله سید حسن نصرالله حاج قاسم سلیمانی و توجه به ولایت تاکید داشتند، گفت: دشمنان فهمیدند که امامین، انقلاب ما را از خطر دور کردند و به مرحله بازدارندگی برسیم.