خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساختار زیربنایی کشور بر پایه دانش فنی بنا شده است

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 06 اسفند 1403 - 09:12
مدیرکل مهندسی عمران سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه ساختار زیربنایی کشور بر پایه دانش فنی و مهندسی بنا شده است، گفت: برای مدیریت شرایط اقتصادی، به ویژه در دوران تحریم، باید از علم و فناوری به درستی بهره ببریم تا کشور با کمترین هزینه اداره شود.
مهندسي،كشور،مهندسين،دريانوردي،كمالي،بنادر،بوشهر،تأكيد،اداره، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عباس کمالی شامگاه یکشنبه در آیین بزرگداشت روز مهندس در بندر بوشهر با انتقاد از کم‌توجهی به علوم مهندسی در ساختارهای اداری اظهار کرد: در آسیب‌شناسی مشکلات، مهندسان بیش از همه متضرر می‌شوند و با این وجود علم مهندسی یک نیاز قطعی برای کشور است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی با اشاره به وضعیت مهندسین در سازمان‌های نظام مهندسی و تعیین تعرفه‌ها بیان کرد: مهندسین در این بخش مظلوم واقع شده‌اند و کمتر به حق واقعی خود می‌رسند.
مدیرکل مهندسی عمران و نظارت بر طرح‌های سازمان بنادر و دریانوردی، با تأکید بر نقش کلیدی مهندسین در توسعه کشور اظهار کرد: عمده بار توسعه و ساخت‌وساز کشور بر دوش مهندسین است و بیشترین میزان پاسخگویی نیز بر عهده این قشر قرار دارد.
کمالی تأکید کرد: ساختار زیربنایی کشور بر پایه دانش فنی و مهندسی بنا شده است و برای مدیریت شرایط اقتصادی، به‌ویژه در دوران تحریم، باید از علم و فناوری به‌درستی بهره ببریم تا کشور با کمترین هزینه اداره شود.
وی با اشاره به اهمیت بهینه‌سازی هزینه‌ها در پروژه‌های عمرانی گفت: نباید شرایطی ایجاد شود که کشور به دلیل ضعف در برنامه‌ریزی مهندسی، گران اداره شود بلکه باید به سمت اجرای پروژه‌هایی حرکت کنیم که علاوه بر کاهش هزینه‌ها، کیفیت و کمیت مناسب را نیز تضمین کند.
مدیرکل مهندسی عمران سازمان بنادر و دریانوردی همچنین بر نقش مصالح نوین و فناوری‌های جدید در بهبود پروژه‌های عمرانی تأکید کرد و گفت: استفاده از مصالح نوین و تکنولوژی‌های پیشرفته می‌تواند تأثیر چشمگیری در کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری داشته باشد.
کمالی با بیان اینکه دانش مهندسی دارای ابعاد مختلفی است که سازگاری با محیط و تعادل پایدار 2 رکن اساسی آن محسوب می‌شوند گفت: در این راستا، اجرای پروژه‌ها باید متناسب با شرایط محیطی و جغرافیایی هر منطقه طراحی و اجرا شود تا علاوه بر کارایی بالا، هماهنگی لازم با طبیعت نیز حفظ شود.
در این آیین با اهدای لوح و تندیس از مهندسین و پیشکسوتان حوزه فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تجلیل شد.