خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم بزرگداشت شهید نصرالله در کاشان برگزار شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 06 اسفند 1403 - 11:12
مراسم بزرگداشت شهید نصرالله در مسجد صفاری کاشان برگزار شد.
شهيد،سيدحسن،نصرالله،مراسم،كاشان،اشاره،غلامزاده

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، مراسم بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین شامگاه یکشنبه در مسجد صفاری کاشان از طرف حجت‌الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه کاشان برگزار شد.
سخنران این مراسم جواد غلامزاده بودجاری، کارشناس ارشد مطالعات منطقه‌ای بود و مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نیز با مدیحه‌سرایی شرکت‌کنندگان در این مراسم را به فیض رسانده و فضایی معنوی را در مراسم حاکم کردند.
جواد غلامزاده بوجاری در این مراسم ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی کشور لبنان، اظهار داشت: اعراب آرزو داشتند که بر اسرائیل پیروز شوند و حزب‌الله و شهید سیدحسن نصرالله این آرزوی اعراب را محقق کرد.
وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به هیچ کدام از اهداف خود در جنگ‌های اخیر نرسید، افزود: شهید سیدحسن نصرالله شخصیت بی‌نظیری بود و حزب‌الله نیز ارتباط خوبی با گروه‌های مقاومت در منطقه داشت.
کارشناس ارشد مطالعات منطقه‌ای ضمن اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد شهید سیدحسن نصرالله خاطرنشان کرد: شهید سیدحسن نصرالله در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی ایستادگی کرد و به انسجام ملی اعتقاد داشت.
وی ضمن اشاره به پیام مقام معظم رهبری در پی آئین تشییع شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهادی صفی‌الدین گفت: شهید سیدحسن نصرالله به نوعی بعد از شهادت شهید سلیمانی خلأ نبود آن شهید والامقام در حوزه مقاومت را پر کرده بود.
انتهای پیام/801/