خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در تازه‌ترین کنسرت گروه «لیان» چه گذشت؟

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 06 اسفند 1403 - 12:00
تازه‌ترین کنسرت گروه «لیان» شامگاه ۵ اسفند به سرپرستی محسن شریفیان در مرکز همایش های برج میلاد تهران پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
كنسرت،شريفيان،ليان،محسن،رقص،مقدم،اجراهاي،مخاطبان،عوض،زودي،مح ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از امور رسانه ای پروژه، تازه‌ترین کنسرت گروه لیان شامگاه ۵ اسفند به سرپرستی محسن شریفیان و همراهی تعدادی از نوازندگان این چند سال های اخیر گروه در مرکز همایش های برج میلاد تهران پیش روی مخاطبان قرار گرفت.
محسن شریفیان در ابتدای این کنسرت رو به حضار گفت: ممنونم از دفتر موسیقی و رویکرد وزارت ارشاد که شرایطی را فراهم کردند که در بسیاری از شهرها کنسرت برگزار کنیم.
من سال‌ها است که مناطقی مانند کیش کار می‌کنم و فستیوال بین‌المللی نی‌انبان را راه انداخته‌ام اما بارها بعد از اتمام پروژه‌ها، حق‌الزحمه بچه‌ها را پرداخت نمی‌کنند و ما می‌مانیم و حوضمان!
کافی است یک مسئول عوض شود، انگار همه چیز عوض شده است.
تا از آنها حقمان را طلب می‌کنیم، سریع می‌گویند که تازه آمده‌اند و اطلاعی ندارند.
اجرای موسیقی جنوب ایران و در میانه های کنسرت نواختن چند اثر کُردی، عربی از دیگر بخش های این کنسرت بود.
محسن شریفیان در بخش دیگری از این کنسرت گفت:امسال سال مهمی برای لیان بود و ما توانستیم در عمده شهرهای بزرگ کشور پس از سالها اجازه کنسرت داشته باشیم.
از تمام کسانی که برای احقاق حقوق قانونی ما دفاع کردند ممنونیم و از این بابت خوشحالیم.
قطعا به زودی با اجراهای بزرگ در سراسر دنیا به پیشواز سال جدید خواهیم رفت.
وی افزود: در فرهنگ محلی ما رقص بخشی از نمادهای اتحاد و وفاق است.
کُردها، آذری ها، لرستانی ها، جنوبی ها و همه مردم ایران با رقص های محلی در کنار هم می ایستند و این پیام را به همه می رسانند که این کشور دارای مردمانی متحد و فرهنگ دوست است.
رقص های آیینی را باید پذیرفت و به آن احترام گذاشت.
شریفیان از تور بزرگ اروپا، استرالیا، کانادا و کشورهای حوزه خلیج فارس برای لیان در ماه های پیش رو سخن گفت و اینکه این تورها به زودی اطلاع رسانی خواهند شد.
اجراهای لیانا شریفیان نیز در این کنسرت با استقبال جالب توجه مخاطبان حاضر در سالن رو به رو شد.
محسن شریفیان، لیانا شریفیان، آکا صفوی، مرتضی پالیزدان، فرزاد خسرو مقدم، حسین کاوه خو، صادق حسین پور، حمزه مقدم، محمدرضا مقدم اعضای لیان در کنسرت تهران را به تهیه کنندگی علی حق شناس را تشکیل می دادند.