طبخ 1.8 میلیون پرس غذا برای زائران عتبات طی 11 ماه
آشپزخانه الغدیر طی 11 ماه اخیر بیش از 1 میلیون و 800 هزار پرس غذا برای زائران ایرانی طبخ و توزیع کرده که این آمار به غیر از آمار ایام اربعین است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، علیرضا بیات و هئیت همراه که به منظور بررسی آخرین روند برنامه ریزی های صورت گرفته برای سفرهای عتبات در ماه مبارک رمضان و نوروز به عراق سفر کردهاند از بخش های مختلف آشپزخانه الغدیر بازدید کردند.
آشپزخانه الغدیر طی 11 ماه اخیر بیش از 1 میلیون و 800 هزار پرس غذا برای زائران ایرانی طبخ و توزیع کرده که این آمار به غیر از آمار ایام اربعین است.
به گفتهی مسولان، در ایام اربعین روزانه بیش از 40 هزار پرس غذا به کمک گروههای جهادی در این آشپزخانه طبخ و توزیع میشود.
در این آشپزخانه که زیر نظر سازمان حج و زیارت فعالیت میکند، 18 نفر کادر اجرایی اعم از آشپزها، ناظرین تغذیه و بهداشت و مدیر ایرانی به زائران ایرانی اماکن مقدس خدمت میکنند.
مدیر ایرانی این آشپزخانه در بازدید دست اندرکاران حج و زیارت توضیحات لازم را در خصوص نحوه طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی کرد و نماینده ولیفقیه در امور حج و زیارت نیز توصیههایی را درخصوص بهبود روند طبخ و توزیع غذا بیان کرد.
نماینده ولیفقیه در امور حج و زیارت، آقای علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت همراه با هدف بررسی وضعیت زائران ایرانی و رسیدگی به امور مرتبط با خدماترسانی به آنان در عراق به این کشور سفر کردهاند.
مقامات حج و زیارت کشورمان در این سفر با تعدادی از مسئولان ایرانی مقیم این کشور و تولیتهای آستانهای مقدس علوی، حسینی، عباسی و عسکری دیدار و از مراکز پزشکی، آشپزخانه مرکزی و هتلهای محل استقرار زائران ایرانی بازدید می کنند.
انتهای پیام/