خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد هاآرتص از تکرار اشتباهات رژیم اسرائیل در مورد فلسطین

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 06 اسفند 1403 - 15:13
روزنامه هاآرتص نوشت که رژیم اسرائیل به جای حل ریشه ای و سیاسی درگیری با فلسطینیان به دنبال افزایش ساخت و ساخت شهرک ها و اشغال اراضی فلسطینیان است و این سیاست، چیزی جز خون ریزی و جنگ نخواهد داشت.
رژيم،اسرائيل،دوشنبه،فلسطيني،صهيونيست،باختري،كرانه،فلسطينيان، ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه هاآرتص رژیم اسرائیل در سرمقاله امروز خود از سیاست‌های رژیم اسرائیل در قبال فلسطینیان و عدم یافتن ریشه حل مشکلات انتقاد کرد.
این روزنامه امروز دوشنبه نوشت که این رژیم همانگونه که عادتش استََ، به‌جای حل ریشه‌ای درگیری (بین فلسطینیان و اشغالگران صهیونیست)، ثابت کرده ست که جز زبان زور نمی‌فهم و دید کوتاهی نیز دارد.
چرا که بعد از 23 سال از «عملیات دیوار دفاعی» (عنوان حمله گسترده رژیم اسرائیل برای خاموشی انتفاضه سوم)، رژیم اسرائیل با همان مخمصه روبه روست بدون اینکه راه حل ‌های واقعی برای آن‌ پیدا کند.
این روزنامه مخالف سیاست‌های نتانیاهو نوشت که بدون راه حل سیاسی، خشونت، تنبیه جمعی و بدرفتاری با غیرنظامیان و حملات نظامی بیشتر چه چیزی به ارمغان خواهد آورد، آیا جز گرداب جدیدی از خون و خشونت و افزایش انزوای بین المللی، نتیجه ای خواهد داشت؟
به گزارش هاآرتص، سیاست رژیم اسرائیل در کرانه باختری ایجاد مراکز و کانون‌های شهرک‌نشین صهیونیست، سپس ایجاد ایست و بازرسی‌های نظامی برای محافظت از آنها و سپس مسدود کردن راه فلسطینیان برای رسیدن به سرزمین هایشان است.
رژیم اسرائیل 365 فلسطینی را طی چند هفته گذشته ربوده است
باشگاه اسرای فلسطینی امروز دوشنبه اعلام کرد که رژیم اسرائیل از ابتدای حمله به جنین و طولکرم 365 شهروند فلسطینی را بازداشت کرده است.
رسانه‌های فلسطینی امروز دوشنبه گزارش دادند که یک یگان دیگر از ارتش رژیم صهیونیستی از صبح امروز دوشنبه به شهر طولکرم در کرانه باختری حمله کرد تا تجاوزات صهیونیستها به این شهر وارد بیست و نهمین روز پیاپی خود شود.
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد امروز در واکنش به این حملات، با اعتراف به افزایش اقدامات خشونت آمیز و تجاوزکارانه شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری از تحرکات و درخواستهای صهیونیستها برای الحاق این منطقه به فلسطین اشغالی ابراز نگرانی کرد.
انتهای پیام/