خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت 1114 دایره مشاوره و مددکاری در کلانتری‌های کشور - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 06 اسفند 1403 - 17:12
سخنگوی فراجا از فعالیت حدود یک هزار و 114 دایره مشاوره و مددکاری در یک هزار و 114 کلانتری در سطح کشور خبر داد.
مشاوره،مراكز،مشكلات،دواير،ارجاع،سردار،مركز،114،مددكاري،منازع ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سردار سعید منتظرالمهدی امروز در آئین افتتاح مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره آرامش در شهر جدید مهستان گفت: این مجموعه شصتمین مرکز مشاوره و مددکاری پلیس در سطح کشور است و به جز اینجا، 59 مرکز دیگر در مراکز استان‌ها و شهرستان‌های اصلی فعالیت دارند.
سخنگوی فراجا از فعالیت حدود یک هزار و 114 دایره مشاوره و مددکاری در یک هزار و 114 کلانتری در سطح کشور خبر داد و مطرح کرد: بسیاری از پرونده‌ها به این دوایر و مراکز ارجاع داده می‌شوند که در سال جاری بالغ بر یک میلیون فقره پرونده به این مجموعه‌ها ارجاع داده شده است.
وی با بیان اینکه بیش از 69 درصد از پرونده‌های ارجاع شده به این مراکز و دوایر منجر به صلح یعنی از دایره قضایی خارج شده‌اند، این موضوع را اتفاقی بسیار بزرگ و مبارک دانست و اذعان کرد: بیشتر این پرونده‌ها مربوط به منازعات خانوادگی هستند که دلیل اصلی آن عدم وجود فرصت گفتمان است.
سردار منتظرالمهدی اظهار کرد: گاها پدران و مادران شاغل و فرزندان رهاشده اشکالاتی را به وجود می‌آورند که موجب ایجاد این منازعات بین زوجین و والدین و فرزندان شده اما معمولا پس از یکی دو جلسه مشاوره، این مشکلات مرتفع می‌شود که این نشان می‌دهد مسائل سطحی هستند و عمقی نیستند.
سخنگوی فراجا بیان کرد: ما به همکاران خود در مراکز و دوایر مشاوره اعلام کرده‌ایم که به افراد مراجعه‌کننده فرصت صحبت کردن بدهند، همه باید این امر را تمرین کنیم که بیش از اینکه بخواهیم حرف بزنیم، شنونده باشیم.
در صورت شنونده فعال بودن بیشتر مشکلات رفع می‌شود.
وی با بیان اینکه با تخلیه هیجانی و ایجاد گفتمان، تقریبا 50 تا 60 درصد مشکلات حل می‌شود و دیگر نیازی به ورود و مداخله بیشتر همکاران ما نیست، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم این مراکز مشاوره رونق پیدا کنند و بتوانیم مشاوره‌های فعال را به مجامع آموزشی، مدارس، ادارات و کانون خانواده ببریم.
سردار منتظرالمهدی با اشاره به اینکه این تلاش‌ها می‌تواند موجب شکوفایی بیشتر این حوزه شود، مطرح کرد: همه ما به مشاوره و مشورت نیاز داریم و این موضوع تاکید دین مبین اسلام نیز هست.
هنگام مواجهه با مشکلات در صورت لزوم باید با اهل فن مشورت کنیم، مشاوره‌هایی از جنس مشاوران اجتماعی که هم ادبیات مشاوره روانشناسانه و روانشناختی را بلد هستند و هم ادبیات دینی را.
انتهای پیام/