خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 06 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرهنگ صرفه‌جویی بر مبنای آیات قرآنی در جامعه رواج یابد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 اسفند 1403 - 17:41
سنندج- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: فرهنگ صرفه جویی و توجه به مشکلات مردم بر مبنای تاکیدات قرآنی در جامعه رواج یابد.
قرآني،جامعه،همسايه،مشكلات،فرهنگ،دعا،قطعاً،بدهيم،خرد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر ورمقانی عصر دوشنبه در جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی کردستان اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه رسیدن روزهای ماه مبارک رمضان هستیم از مسئولان و فرمانداران خواهشمند هستیم که ترویج فرهنگ قرآنی را در کنار موضوعات جامعه در دستور کار قرار دهند.
وی با اشاره به روایتی از حضرت فاطمه (س) که بعد از نماز به دعا برای همسایه نشست و فرزندان او امام حسین و امام حسن (ع) از او پرسیدند که چرا اول برای همسایه دعا کردید و برای خودمان نه!
بیان کرد: ایشان فرمودند «اول همسایه بعد خانه، و همین اخلاق قرآنی قطعاً می‌تواند بهترین چراغ و راهنما باشد برای اینکه بتوانیم منافع عموم را به منافع شخصی اولویت بدهیم.
وی خاطر نشان کرد: باید براساس دستورات قرآنی در جامعه فرهنگی مبنی بر دستگیری عمومی را بر خواسته‌های فردی اولویت بدهیم و انتظار می‌رود بتوانیم در این راستا خرد جمعی را بر خرد فردی تقدم ببخشیم و مشکلات مردم را حل کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استاندار کردستان اذعان کرد: صرفه جویی نکردن در عامل‌های انرژی می‌تواند برای مردم مشکلات متعددی را داشته باشد و قطعاً اگر این آموزه های قرآنی را در مدارس و در دانشگاه‌ها بین مردم به درستی اشاعه دهیم باعث می‌شود که برای یکدیگر خیرخواه باشیم و در مصرف انرژی و ضروریات جامعه هم پیشقدم و کوشا باشیم.
ورمقانی اضافه کرد: فرهنگ صرفه جویی و توجه به مشکلات مردم با اشاره به آیه بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنیم نیز می‌تواند برای همه مردم جامعه درس بزرگی باشد که در بطن تربیت اسلامی و آیات قرآنی برای ما به ارمغان آمده است.