خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه گردشگری سلامت در دستور کار استان کرمانشاه است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 اسفند 1403 - 21:12
کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت ویژه کرمانشاه در حوزه گردشگری سلامت، گفت:با توجه به موقعیت جغرافیایی استان، بیماران عراقی تمایل زیادی به استفاده از خدمات درمانی کرمانشاه دارند.
بيمارستان،كرمانشاه،استان،تكميل،درماني،توسعه،فاز،سپاه،بازديد، ...

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیببعد از ظهر دوشنبه با همراهی فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف سپاه و معاون عمرانی استانداری از فاز توسعه بیمارستان امام حسین (ع) در مرکز استان بازدید کرد و بر تسریع در تکمیل آن تأکید داشت.
وی در این بازدید با اشاره به ظرفیت ویژه کرمانشاه در حوزه گردشگری سلامت، گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان و هم‌مرزی با کشور عراق، بیماران عراقی تمایل زیادی به استفاده از خدمات درمانی کرمانشاه دارند.
استاندار کرمانشاه از برگزاری نشست‌هایی با مسئولان عراقی در راستای تقویت همکاری‌های پزشکی خبر داد و افزود: مسئولان عراقی بازدیدهایی از مراکز درمانی استان داشته‌اند و تمایل خود را برای استفاده از این ظرفیت‌ها اعلام کرده‌اند.
وی با تأکید بر لزوم افزایش ظرفیت‌های بیمارستانی استان تصریح کرد: با توجه به جایگاه بالای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و حضور متخصصان توانمند، توسعه زیرساخت‌های درمانی می‌تواند به رونق گردشگری سلامت و پیشرفت استان منجر شود.
حبیبی در ادامه با اشاره به پیشرفت ۷۰ درصدی فاز توسعه ۱۶۰ تخت‌خوابی بیمارستان امام حسین (ع)، اظهار داشت: سرانه تخت‌های بیمارستانی استان کرمانشاه مطلوب نیست و انتظار می‌رود بیمارستان‌های در حال ساخت، از جمله این بیمارستان، هرچه سریع‌تر تکمیل شوند.
وی ضمن قدردانی از مجموعه سپاه پاسداران برای راه‌اندازی این بیمارستان، تأکید کرد: با حمایت‌های انجام‌شده و تزریق منابع مالی، تلاش می‌شود فاز توسعه این بیمارستان به‌زودی تکمیل و خدمات موردنیاز مردم ارائه شود.
استاندار کرمانشاه همچنین از بیمارستان سیار سپاه پاسداران بازدید کرد و آن را اقدامی ارزشمند دانست.
وی در این خصوص گفت: این بیمارستان می‌تواند در مدت هشت ساعت آماده شده و خدمات درمانی ارائه دهد.
طراحی و اجرای آن توسط متخصصان بسیجی و دانش‌بنیان انجام شده و نمونه‌ای کم‌نظیر در کشور است.
دکتر حبیبی افزود: بیمارستان‌های سیار قابلیت ارائه خدمات درمانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن را دارند و باید این ظرفیت در سطح ملی مورد استفاده قرار گیرد.
وی در پایان برنامه‌ریزی برای تکمیل بیمارستان امام حسین (ع) را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: جدول زمان‌بندی مشخصی برای تکمیل این پروژه تدوین خواهد شد تا مطابق اعتبارات تخصیص‌یافته، روند ساخت آن به سرعت پیش رود.