خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مانولوپولوس: عملکرد دفاعی خوبی داشتیم/ بیشتر از بازیکنان جوان استفاده کردیم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 06 اسفند 1403 - 23:30
سرمربی تیم ملی بسکتبال مردان ایران گفت: مقابل قزاقستان در دفاع خوب بودیم، اما در حمله به اندازه کافی خوب عمل نکردیم.
تيم،بازي،بسكتبال،قزاقستان،بازيكنان،موضوع،ملي

سوتیریس مانولوپولوس سرمربی تیم ملی بسکتبال مردان ایران، پس از پیروزی شاگردانش مقابل قزاقستان از پنجره سوم کاپ آسیا ۲۰۲۵ گفت: از همه بازیکنانم تشکر می‌کنم، حتی بازیکنانی که در کنار ما نیستند.
می‌خواهم از اعضای کادر فنی هم تشکر کنم.
از پزشک‌ها، فیزیوتراپ‌ها، آنالیزور‌ها و حتی تدارکات تیم هم ممنونم.
آنها بخش مهمی از تیم هستند و من از آنها سپاسگزارم.
از جواد داوری رئیس فدراسیون بسکتبال ایران هم بابت اینکه به من فرصت داد تا هدایت این تیم با تاریخچه غنی را به عهده داشته باشم ممنونم.
سرمربی یونانی تیم ملی بسکتبال ایران با اشاره به جوانگرایی صورت گرفته در تیم ملی، توضیح داد: ما از ابتدای راهی که با هم آغاز کردیم، شروع به استفاده بیشتر از بازیکنان جوان‌تر کردیم.
من خوشحال هستم که بازیکنان جوان واکنش خوبی به این موضوع نشان دادند.
او تاکید کرد: فکر می‌کنم در این بازی تلاش و کار خوب ما در دفاع کاملاً مشهود بود.
در حمله به اندازه کافی خوب نبودیم، اما در دفاع عملکرد خوبی داشتیم.
ما به خوبی تیم قزاقستان را آنالیز کرده بودیم و با توانایی‌های بازیکنان این تیم آشنا بودیم.
سوتیریس با اشاره به سختی سفر به قزاقستان اظهار کرد: پس از بازی مقابل هند سفری طولانی داشتیم و ۱۶ تا ۱۷ ساعت در مسیر بودیم.
بازیکن‌ها برای یک یا دو روز خواب مناسب نداشتند، اما با این وجود تمرکز خود را به خوبی حفظ کردند و واکنش خوبی به این بازی داشتند.
مهم‌ترین موضوع این بود که آنها اراده کاملی برای انجام یک بازی خوب داشتند.
به عنوان یک مربی، من به این موضوع افتخار می‌کنم.