خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گاز ادارات متخلف قطع می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 00:12
خرم‌آباد- مدیرعامل شرکت گاز استان لرستان گفت: ادارات متخلف با قطع گاز مواجه می‌شوند.
گاز،ادارات،گرمايشي،روشن،تعطيل

به گزارش خبرنگار مهر، کرم گودرزی شامگاه دوشنبه به رسانه‌ها گفت: اکیپ‌های بازرسی شرکت گاز به طور مستمر به ساختمان‌های دولتی و عمومی مراجعه می‌کنند و در صورت روشن بودن سامانه‌های گرمایشی در ایام تعطیل، جریان گاز آن‌ها قطع خواهد شد.
وی افزود: ادارات دولتی ملزم به رعایت الگوی مصرف بهینه گاز هستند و باید سیستم‌های گرمایشی به نحوی تنظیم شود که یک ساعت قبل از شروع به کار ادارات روشن و یک ساعت قبل از پایان کار و ایام تعطیل خاموش کنند و همچنین دمای محیط داخلی ادارات نباید بیش از ۱۸ درجه سانتیگراد باشد.
مدیرعامل شرکت گاز استان لرستان یادآور شد: طی روز گذشته مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۶ با وجود اعلام تعطیلی ادارات و مدارس در سطح استان گاز ۲۱ اداره و ۱۹ مدرسه به دلیل روشن بودن سیستم گرمایشی قطع شده است.