خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

این سبزی‌ها پروتئین بیشتری از تخم مرغ دارند

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 05:00
شاید عجیب به نظر برسد، اما در حقیقت برخی سبزیجات می‌توانند از نظر محتوای پروتئین در هر وعده، بهتر از تخم مرغ باشند.
پروتئين،گرم،اسفناج،پخته،قارچ،سلامت،نخود،سرشار،حاوي

به گزارش مشرق، در حالی که تخم مرغ یکی از بهترین منابع پروتئین است، برخی سبزیجات نیز سرشار از پروتئین هستند.
انواع سبزیجات غنی از پروتئین می‌تواند به افزایش مصرف روزانه پروتئین کمک کنند و همچنین ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های بیشتری ارائه دهند.
چه وگن باشید، چه گیاهخوار یا صرفاً به دنبال خوردن غذاهای گیاهی بیشتری باشید، سبزیجات می‌توانند به شما در رسیدن به اهداف سلامتیتان کمک کنند.
اگر فردی هستید که هر روز برای صبحانه تخم مرغ می‌خورید و به دنبال تغییری هستید یا می‌خواهید پروتئین دریافتی خود را افزایش دهید، در اینجا چند پیشنهاد برای شما وجود دارد.
اسفناج نیروگاه مواد مغذی و منبع عالی پروتئین است.
یک فنجان اسفناج پخته شده حاوی حدود ۵.۴ گرم پروتئین است، اما اگر در هر ۱۰۰ گرم اندازه گیری شود، تقریباً ۲.۹ گرم پروتئین دارد.
با این حال، از آنجایی که اسفناج هنگام پخته شدن به طور قابل توجهی کوچک می‌شود، می‌توانید در طول روز به راحتی چندین وعده اسفناج مصرف کنید و آن را به یک منبع پروتئین کارآمد تبدیل کنید.
اسفناج علاوه بر پروتئین، سرشار از آهن، کلسیم و ویتامین‌های آ، سی و کا است.
این مواد مغذی از سلامت استخوان، عملکرد سیستم ایمنی و سلامت کلی بدن حمایت می‌کنند.
اسفناج را می‌توانید در طیف وسیعی از غذاها یا اسموتی‌ها استفاده کنید.
برگ‌ها و ساقه‌های گیاه مورینگا نیز سرشار از پروتئین هستند.
هر ۱۰۰ گرم برگ مورینگا حاوی حدود ۹ گرم پروتئین است که آن را به یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی تبدیل می‌کند.
مورینگا همچنین مملو از آهن، کلسیم و آنتی اکسیدان‌هایی هستند که از ایمنی، هضم غذا و سلامت کلی بدن حمایت می‌کنند.
انواع خاصی از قارچ‌ها، مانند قارچ دکمه‌ای سفید، پروتئین بسیار بالایی دارند.
در حالی که قارچ خام حاوی حدود ۳.۱ گرم پروتئین در هر ۱۰۰ گرم است، قارچ پخته شده به دلیل از دست دادن آب، غلظت پروتئین بیشتری دارد.
یک فنجان قارچ پخته شده می‌تواند تقریباً ۵-۷ گرم پروتئین فراهم کند.
قارچ همچنین منبعی عالی برای تأمین ویتامین ب، سلنیوم و آنتی‌اکسیدان‌ها است که سلامت مغز و ایمنی بدن را تقویت می‌کنند و خواص بالقوه ضد سرطانی دارند.
نخود فرنگی یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی است.
یک فنجان نخود پخته حاوی حدود ۸ گرم پروتئین است که به طور قابل توجهی بیشتر از یک تخم مرغ است.
هر ۱۰۰ گرم، نخود فرنگی تقریباً ۵ گرم پروتئین دارد.
علاوه بر پروتئین، نخود فرنگی سرشار از فیبر، ویتامین کا و فولات است.
این مواد مغذی از هضم، سلامت قلب و کنترل قند خون حمایت می‌کنند.