خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس گزارش نیویورک تایمز را تکذیب کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 09:29
حماس گزارش ادعایی نیویورک تایمز را رد و تاکید کرد که این روزنامه همه سخنان عضو دفتر سیاسی خود را در مصاحبه نقل نکرده است.
ابومرزوق،جنبش،مقاومت،مصاحبه،تاكيد،حماس،موسي،منتشر،اشغالگري

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - جنبش مقاومت اسلامی حماس شامگاه دوشنبه در بیانیه‌ای آنچه روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» از زبان موسی ابومرزوق عضو دفتر سیاسی این جنبش منتشر کرده است را تکذیب کرد.
حماس در بیانیه خود تصریح کرد که اظهارات رسانه‌ای منتسب به موسی ابومرزوق در مصاحبه امروز نادرست و از متن خارج شده است.
این جنبش گفت: مصاحبه چند روز پیش انجام شده و اظهارات منتشر شده بیانگر محتوای کامل پاسخ‌ها نبوده و به گونه‌ای از متن خارج شده است که معنای واقعی مطالب ارائه شده در مصاحبه را تامین نمی‌کند.
در بیانیه این جنبش آمده است: ابومرزوق در این مصاحبه تاکید کرد که عملیات مبارک ۷ اکتبر بیانگر حق مردم ما در مقاومت و نفی محاصره، اشغالگری و شهرک سازی است.
ابومرزوق همچنین در این مصاحبه تاکید کرد که رژیم اشغالگر اسرائیل عامل جنایات جنگی و نسل کشی است که علیه مردم فلسطین در نوار غزه مرتکب شد که نقض قوانین بین المللی و برای کل جهان تکان دهنده است.
حماس افزود: ابومرزوق همچنین بر تعهد جنبش به مواضع محکم خود و حق مقاومت مردم ما تا رفع اشغالگری از سرزمین ما تاکید کرد.
مقاومت فلسطین تاکید کرد: ابومرزوق در ادامه بر موضع قاطع جنبش در پایبندی به حق مردم ما برای مقاومت در همه اشکال آن تا رهایی و بازگشت با مقاومت مسلحانه در خط مقدم تاکید کرد.
این جنبش تصریح کرد: سلاح مقاومت متعلق به مردم ماست و هدف آن حفاظت از مردم و مقدسات ما است و تا زمانی که سرزمین ما در اشغال است، واگذاری آن جایز نیست.
نیویورک تایمز در گزارشی که دوشنبه منتشر کرد از زبان موسی ابومرزوق رهبر حماس نقل کرد که در آن گفته بود اگر ویرانی‌هایی که در نوار غزه به بار آمده است را پیش‌بینی می‌کرد، از عملیات ۷ اکتبر حمایت نمی‌کرد.
منبع: العهد