خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس پنتاگون به گوانتانامو می‌رود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 09:40
وزیر دفاع آمریکا با هدف بررسی پایگاه گوانتانامو برای عملیات انتقال مهاجران و تاسیسات مربوط به بازداشت به این جزیره سفر می‌کند.
گوانتانامو،پايگاه،دفاع،آمريكا،مهاجران،دريايي،بازداشت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - پنتاگون اعلام کرد که پیت هگست، وزیر دفاع ایالات متحده، امروز سه‌شنبه به گوانتانامو خواهد رفت تا «در مورد تمامی عملیات‌های مأموریتی در پایگاه، از جمله عملیات انتقال مهاجران و تأسیسات مربوط به بازداشت گوانتانامو، گزارش‌هایی دریافت کند.»
این سفر اولین بازدید هگست از گوانتانامو به عنوان وزیر دفاع خواهد بود.
او همچنین با نیرو‌های خدماتی آمریکا در پایگاه و روی ناو یواس‌اس توماس هادنر ملاقات خواهد کرد.
پنتاگون افزود: «سفر وزیر نشان‌دهنده تعهد وزارت دفاع به تضمین امنیت و اثربخشی عملیاتی پایگاه دریایی گوانتانامو است و فرصتی برای تعامل با نیرو‌های خدماتی و پرسنل اختصاص‌یافته‌ای فراهم می‌کند که نقش حیاتی در مأموریت این پایگاه ایفا می‌کنند.»
پیشتر، ترامپ به طور رسمی یادداشتی را امضا کرد که خواستار گسترش پایگاه دریایی آمریکا در خلیج گوانتانامو است.
این دستورالعمل به وزارت امنیت داخلی و وزارت دفاع آمریکا دستور می‌دهد که مرکز را «به ظرفیت کامل گسترش دهند تا فضای بازداشت بیشتری برای مهاجران غیرقانونی با اولویت بالا که به طور غیرقانونی در ایالات متحده حضور دارند، فراهم شود و نیاز‌های اجرایی مرتبط با مهاجرت که توسط این دو سازمان شناسایی شده‌اند، برطرف شود.» پس از آن، گروهی از تفنگداران دریایی آمریکا به‌منظور توسعه مرکز بازداشت مهاجران مورد نظر «دونالد ترامپ» به گوانتانامو اعزام شدند.
پایگاه نظامی ایالات متحده در کوبا قبلاً برای نگهداری بازداشت‌شدگان جنگ علیه تروریسم استفاده می‌شده است.
منبع: فاکس نیوز