خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز ساخت ۱۷۰ مدرسه در قالب طرح «شهید پناهی» در لرستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 09:59
خرم‌آباد- معاون اجرایی و نظارت اداره کل نوسازی مدارس استان لرستان از آغاز ساخت ۱۷۰ مدرسه در قالب طرح شهید پناهی در این استان خبر داد.
مدرسه،آموزشي،طرح،لرستان،قالب،شهيد،چگني،خيرين،پناهي

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای طرح «نهضت عدالت در فضاهای آموزشی» دو باب مدرسه یک‌کلاسه در بخش پاپی، در قالب طرح شهید پناهی و با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.
اصغر آقایی چگنی، معاون اجرایی و نظارت اداره کل نوسازی مدارس استان لرستان، در این مراسم با قدردانی از قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) در کمک به مدرسه‌سازی، بر اهمیت مشارکت همگانی در توسعه عدالت آموزشی تأکید کرد.
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای بهبود زیرساخت‌های آموزشی استان گفت: از سال ۱۴۰۱، تعداد ۱۷۰ مدرسه در قالب طرح شهید دانش‌آموز رضا پناهی آغاز شده که تاکنون عملیات ساختمانی ۹۵ مدرسه به اتمام رسیده و مابقی نیز در اسرع وقت تکمیل و تحویل دانش‌آموزان خواهد شد.
برنامه‌ریزی برای جایگزینی ۷۰ مدرسه سنگی در حال انجام است
معاون اجرایی و نظارت اداره کل نوسازی مدارس لرستان افزود: در قالب طرح «شهید آرشام سرایداران»، برنامه‌ریزی برای جایگزینی ۷۰ مدرسه سنگی در حال انجام است که اجرای آن نیازمند حمایت خیرین، گروه‌های جهادی، مسئولیت اجتماعی دستگاه‌ها، معادن و کارخانجات است.
آقایی چگنی همچنین از امام جمعه، بخشدار، دهیاران و مردم منطقه خواست که با ترویج فرهنگ مدرسه‌سازی در محافل و مجالس، در نهضت توسعه فضاهای آموزشی سهیم باشند.
این مقام مسئول با تأکید بر لزوم همکاری همه‌جانبه برای رفع کمبودهای آموزشی در مناطق محروم لرستان، نقش سپاه، خیرین و نهادهای مردمی را در این مسیر بسیار مهم ارزیابی کرد.