خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یزد چهارشنبه تعطیل شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 10:12
یزد- مدیرکل مدیریت بحران استان یزد گفت: با مصوبه کارگروه انرژی استان یزد تعطیلی ادارات دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان فردا چهارشنبه مصوب شد.
انرژي،برق،دماي،گاز،استان،كاهش

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان بالاکتفی در این باره گفت: با توجه به اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر کاهش محسوس دما و همچنین ناترازی های حوزه تأمین انرژی در بخش گاز و برق، کارگروه انرژی استان صبح امروز، سه‌شنبه هفتم اسفند، تشکیل جلسه داد.
وی افزود: بر اساس این مصوبه: تمام ادارات، دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها، مدارس و مراکز آموزش عالی استان به جز دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی و شعب منتخب بانک‌ها به دلیل ماندگاری توده هوای سرد تا آخر هفته و مدیریت مصرف انرژی تعطیل اعلام می‌شود.
دبیر کارگروه انرژی استان یزد افزود: تنظیم دمای وسایل گرمایشی ساختمان‌ها بر روی دمای آسایش ۱۸ درجه سانتیگراد و استفاده بهینه از انرژی برق و گاز در روزهای جاری با کاهش حداقل ۲ درجه سانتیگراد دمای منزل و کاهش مصارف برق از مهمترین تأکیدات جلسه به تمامی مشترکین گاز و برق می‌باشد.
وی افزود: تمامی ادارات و اماکن دولتی موظف شدند نسبت به خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی و موتورخانه‌ها در روزهای تعطیل اقدام کنند.