۶ میلیون قطعه جوجه ریزی ماه گذشته در آذربایجانغربی انجام شد
ارومیه-رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی گفت: شش میلیون و ۱۶۷ هزار قطعه جوجه ریزی ماه گذشته در استان انجام شده که بیانگر پایداری تولید گوشت مرغ است.

به گزارش خبرگزاری مهر، خسرو شهبازی در این زمینه افزود: این مقدار عملکرد ۲۴۷ واحد تولیدی در استان است تا مشکلی در ماه مبارک رمضان و عید نوروز وجود نداشته باشد.
وی اظهارکرد: در دی ماه امسال هم پنج میلیون و ۶۵۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شده بود و در مجموع امسال تاکنون ۵۸ میلیون و ۸۸۳ هزار و ۷۶۸ قطعه جوجهریزی انجام شده است.
شهبازی گفت: میزان جوجه ریزی در استان در مقایسه با مدت مشابه پارسال روند رو به رشد داشته است به طوری که در سال گذشته این میزان ۵۳ میلیون و ۳۱۷ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شده بود.
وی، با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۶۶۵ تن گوشت مرغ در بهمن ماه تولید شده است، افزود: میزان مصرف گوشت مرغ در آذربایجانغربی ماهانه هشت هزار و ۸۰۰ تن است که در واقع مازاد بر مصرف نیاز استان تولید میشود.
شهبازی تصریح کرد: یکهزار و ۴۶۳ تن مرغ منجد در استان موجود است و یکهزار و ۱۷۵ تن نیز توزیع شده است.
آذربایجانغربی رتبه سوم کشوری در تولید جوجه یک روزه گوشتی را داشته و دارای ۸۵۸ واحد مرغداری گوشتی، مادرگوشتی، مرغ اجداد گوشتی، مرغ تخم گذار تجاری و پرورش پولت تخمگذار است.