خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصویب جدول مربوط به منابع بودجه ۱۴۰۴ در مجلس

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 12:23
نمایندگان مجلس جدول شماره ۵ لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ که مربوط به منابع و درآمد‌های بودجه بود را تصویب کردند.
همت،واگذاري،مجلس،منابع،بودجه،حاصل،تغييري،جدول

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۷ اسفند) در جلسه علنی مجلس در جریان بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴، جدول شماره ۵ مربوط به «درآمدها، واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و واگذاری دارایی‌های مالی» را بررسی کردند.
جدول شماره ۵ بودجه ۱۴۰۴ با ۱۳۴ رای موافق، ۶۸ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۴۸ نماینده حاضر به تصویب رسید.
محسن زنگنه نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق در تشریح جداول لایحه بودجه ۱۴۰۴ اظهار کرد: مجلس هیچ افزایش یا تغییری در مالیات‌ها و عوارض ایجاد نکرده و ارقام پیشنهادی دولت را تصویب کرده است.
نماینده مردم تربت حیدریه و مه‌ولات در مجلس با ارائه جزئیات منابع بودجه در جدول شماره ۵ گفت: مجموع درآمد‌ها ۲۸۷۹ همت است که از این میزان، درآمد‌های مالیاتی ۲۱۱۲ همت بوده که به هیچ عنوان مجلس تغییری در مالیات‌ها ایجاد نکرده است.
درآمد حاصل از مالکیت‌های دولتی ۱۹۵ همت، سود شرکت‌های دولتی ۱۰۰ همت، فروش کالا و خدمات ۳۱۴ همت، درآمد حاصل از خسارات و جرایم ۳۵ همت و درآمد‌های متفرقه ۲۰۴ همت است.
بخش دیگری از منابع در خصوص منابع حاصل از واگذاری درآمد‌های سرمایه‌ای است، همچنین کل منابع ما در بخش دوم بودجه ۹۳۰ هزار میلیارد تومان که از این میزان ۶۰۴ همت حاصل فروش نفت و میعانات گازی و ۳۲۵ همت در خصوص واگذاری اموال منقول و غیرمنقول دولت بوده که واگذار می‌شود.
زنگنه اضافه کرد: در بخش واگذاری دارایی‌های مالی، که با اوراق شناسایی می‌شود کل منابع ۱۵۸۰ همت است که شامل ۸۱۰ همت اوراق اسلامی، ۲۱۵ همت واگذاری شرکت‌های دولتی و بیش از ۵۰۰ همت برداشت از صندوق توسعه ملی می‌شود.
نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق تصریح کرد: مجلس در بررسی‌های خود هیچ دخل و تصرفی در این ارقام نداشته و همان پیشنهادات دولت را تأیید کرده است و سقف اعم از افزایش مالیات، عوارض و جرائم تغییری نکرده است.