خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رباط: 130 مغربی عضو گروه داعش هستند

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 12:37
مدیر دفتر قضایی مغرب از عضویت بیش از 130 شهروند این کشور در گروه تروریستی داعش خبر داد.
تروريستي،مغرب،هسته،آفريقا،حبوب،ساحل،عمليات

به گزارش گروه بین‌‍الملل خبرگزاری تسنیم، «شرقاوی حبوب» مدیر دفتر تحقیقات قضایی ( وابسته به وزارت کشور) مغرب گفت: به رغم اقدامات صورت گرفته علیه شبکه‌های اعزام جنگجو ( مزدور) به مناطق درگیری، بیش از 130 شهروند مغربی توانسته‌اند به صفوف گروه تروریستی داعش در شاخ آفریقا، منطقه ساحل ( جنوب صحرای بزرگ آفریقا) و غرب آفریقا بپیوندند.
وی با حضور در یک نشست مطبوعاتی در سلار ( شهری درمجاور پایتخت ) افزود: به برخی از آنان مسئولیت‌های مهمی در درون داعش واگذار شده و شماری از آنها مسئول شاخه عملیات خارجی این گروه تروریستی هستند.
حبوب تصریح کرد: گروه‌های تروریستی فعال در منطقه ساحل تلاش می‌کنند از طریق عناصر محلی اقدام به انجام عملیات در داخل کشور کنند.
به گزارش خبرگزاری آناتولی، وی با اشاره به انهدام اخیر یک هسته تروریستی و خنثی سازی حملات آن گفت: انهدام این هسته تروریستی و مشخص شدن نقش عامل خارجی در آن، نشان می‌دهد مغرب با تهدید تروریستی داخلی و خارجی روبروست.
مدیر دفتر تحقیقات قضایی مغرب اظهار داشت: این هسته تروریستی به طور مستقیم تحت نظارت «عبدالرحمان الصحراوی» از سران ارشد داعش در منطقه ساحل آفریقا بود.
وی گفت: اعضای این هسته تروریستی را شیران مغرب می نامند و عملیات ردیابی آنان حدود یکسال به طول انجامید.
به گفته حبوب، اعضای این هسته تروریستی 12 نفر بودند که در 9 شهر مغرب دستگیر شدند.
انتهای پیام/