خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت از ۳۱ به ۹۵۹ واحد افزایش یافته است

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 13:12
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب در پانزدهمین گردهمایی سالانه مدیران کنترل کیفیت آب و فاضلاب افزایش آزمایشگاه‌های کنترل کیفی کشور به رقم ۹۵۹واحد را نشان اهمیت این حوزه در حفظ سلامت آب دانست.
آب،فاضلاب،كشور،كيفيت،اميني،مهندسي،منابع،اشاره،توليد

به گزارش خبرگزاری مهر، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: از سال ۱۳۵۹ تاکنون تعداد آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت از ۳۱ واحد به ۹۵۹ واحد افزایش یافته است و این رشد چشم‌گیر، نشان‌دهنده پیشرفت قابل‌توجه در نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب است.
وی بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمات با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین تأکید کرد و ادامه داد: اکنون وظیفه ماست که از این ظرفیت‌ها به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم تا آب سالم و باکیفیت به دست مردم برسد.
رئیس هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اهمیت تدوین و اجرای برنامه ایمنی آب (WSP)، پیگیری و اجرایی‌کردن محورهای مختلف آن را ضروری دانست و اظهار کرد: حساس‌ترین بخش شرکت‌های آب و فاضلاب، بخش کنترل کیفی است و افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، باید با نگاهی متفاوت و تعهدی ویژه کار کنند و در مقوله راهبرد و نقشه راه نیز باید برنامه ایمنی آب در کلیه شرکت‌های آب و فاضلاب اجرا شود.
امینی با اشاره به اهمیت نظارت بیش‌تر بر آلاینده‌های نوظهور و استفاده از روش‌های نوین برای جلوگیری ورود آن‌ها به منابع آبی تاکید کرد و گفت: همکاری مداوم با مراکز بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی در مناطق مختلف کشور امری ضروری است تا کیفیت آب در تمامی مراحل تولید، انتقال و توزیع تضمین شود.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به تحول در تولید تجهیزات آزمایشگاهی تصریح کرد: در گذشته بسیاری از تجهیزات این حوزه از خارج کشور تأمین می‌شد، اما امروز توان تولید داخلی آن‌ها فراهم شده است و باید از این ظرفیت به بهترین شکل استفاده کنیم.
امینی همچنین استفاده از هوش مصنوعی و تحلیل داده‌ها را یکی از مسیرهای پیشرفت در صنعت آب و فاضلاب دانست و افزود: برای مدیریت منابع آب، باید به سمت استفاده از فناوری‌های هوشمند حرکت کنیم و بهره‌گیری از داده‌ها و اطلاعات، کلید پیش‌بینی چالش‌های آینده و مدیریت بهینه منابع آبی است.