خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ بیکاری در روستاهای بوشهر بالاتر از شهرهاست

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 14:35
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر با بیان اینکه طرح روستای تولید محور در روستاها تدوین و اجرایی شده است، گفت: نرخ بیکاری استان بوشهر در روستاها بالاتر از شهرها است که نشان می دهد ظرفیت های اشتغال زایی به درستی فعال نشده اند.
استان،مهندسي،كشاورزي،نظام،پايدار،اشتغال،اجراي،اقتصادي،توسعه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، رسول رستمی صبح امروز، در آیین بزرگداشت روز مهندس که به میزبانی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد، بر نقش کلیدی مهندسان در توسعه پایدار تأکید کرد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده مهندسان کشاورزی در استان اظهار داشت: جامعه مهندسی سرمایه‌ای ارزشمند برای رشد اقتصادی و بهره‌وری در بخش‌های مختلف، به‌ویژه کشاورزی و شیلات است و می‌توان از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال پایدار در روستاها بهره برد.
بیش از 2 هزار مهندس عضو نظام مهندسی کشاورزی در استان فعالیت دارند، این ظرفیت می‌تواند به‌عنوان بستری مناسب برای اجرای سیاست‌های توسعه‌ای مورد استفاده قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر با اشاره به چالش‌های اشتغال در مناطق روستایی استان تصریح کرد: نرخ بیکاری در روستاها بالاتر از شهرهاست که نشان می‌دهد ظرفیت‌های اشتغال‌زایی به درستی فعال نشده‌اند.
در این راستا، آماده‌ایم تا سازمان نظام مهندسی را به‌عنوان یک نهاد توسعه‌ای در مسیر رونق اقتصادی استان وارد میدان کنیم.
وی از اجرای طرح روستای تولید محور خبر داد و خاطرنشان کرد: این طرح با محوریت کشاورزی دانش‌بنیان و توسعه شیلات، زمینه‌ساز اشتغال پایدار و افزایش بهره‌وری در روستاهای استان خواهد بود و سازمان نظام مهندسی کشاورزی می‌تواند نقش کلیدی در آموزش، مشاوره و اجرای پروژه‌های نوآورانه ایفا کند.
رستمی با تأکید بر ضرورت همکاری مشترک میان دولت، نظام مهندسی و بخش خصوصی تصریح کرد: در قالب این همکاری چندجانبه، می‌توان سرمایه‌های انسانی، فیزیکی و اجتماعی استان را در کنار هم قرار داد و به یک مدل توسعه پایدار دست یافت.
رویکرد دولت وفاق ملی نیز در همین راستاست و تلاش ما استفاده از همه ظرفیت‌های موجود برای ایجاد اشتغال، افزایش بهره‌وری و توزیع عادلانه ثروت است.
انتهای پیام/190