خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات گاز تابع قوانین و حقوق بین‌الملل است

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 14:52
عضو هیئت‌مدیره اتحادیه صادرکنندگان نفت و گاز گفت: صادرات گاز و چیزی که امروز به عنوان ناترازی نام برده می‌شود تابع قوانین و حقوق بین‌الملل بوده و شرایط قطع این صادرات هم مطابق قراردادها است.
صادرات،گاز،امجد،قراردادهاي

به گزارش خبرگزاری مهر، نوید امجد، عضو هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی در برنامه سیما، گفت: مقوله صادرات گاز و قراردادهای بین‌المللی که برای صادرات گاز و آن چیزی که امروز به عنوان ناترازی نام برده می‌شود تابع قوانین و حقوق بین‌الملل بوده و شرایط قطع این صادرات هم مطابق با وضعیت قراردادهای فی‌مابین است.
وی تصریح کرد: همیشه اتحادیه با حضور در کمیسیون‌های تخصصی سعی داشته در زمینه ناترازی‌ها و جبران آن چه به صورت صادرات و سوآپ حضور فعال داشته باشد.
امجد بیان کرد: در حال حاضر امروز با کسر صادرات نفتی کشور تقریباً در پایین دست به عنوان فرآورده‌ها، چیزی حدود ۷.۵ تا ۸ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی را از طریق فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی داریم.