خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه اقدام مشترک ایمنی بازار تهران وارد فاز عملیاتی شد

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 15:52
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اعلام کرد: اقدامات اساسی برای کاهش خطرات ایمنی در بازار تهران در حال اجرا است و در ماه‌های آینده تغییرات محسوسی در این حوزه رقم خواهد خورد.
بازار،ايمني،تهران،سازمان،نوسازي،مشترك،گاز

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی هدایت مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، از آغاز مرحله عملیاتی برنامه اقدام مشترک ایمنی بازار تهران خبر داد.
وی در حاشیه بازدید صبحگاهی امروز در منطقه ۱۲، با اشاره به تلاش‌های مستمر برای ایمن‌سازی بازار تهران، گفت: "در راستای بهبود ایمنی بازار تهران، طی دو هفته گذشته جلسات مهمی با فرماندار منطقه ۱۲ و معاون استاندار برگزار شده است.
خوشبختانه، برنامه اقدام مشترک ایمنی بازار که توسط سازمان نوسازی تدوین شده، اکنون وارد فاز عملیاتی شده است."
به گفته مدیرعامل سازمان نوسازی، در دو ماه آینده تمامی تیرهای برق مزاحم از سطح بازار جمع‌آوری خواهد شد.
همچنین، پیمانکار طرح فاضلاب بازار تهران انتخاب شده و این پروژه نیز ظرف شش ماه آینده به پایان خواهد رسید.
هدایت در ادامه افزود: «در حوزه مخابرات و تأمین گاز نیز اقدامات مؤثری در حال انجام است.
در بخش‌هایی از بازار که مشکل ایمنی ندارد، با تأیید نظام مهندسی و سازمان آتش‌نشانی، تأمین گاز انجام خواهد شد.
همچنین، بخشی از کپسول‌های گاز برای افزایش ایمنی برچیده خواهد شد.»
وی تأکید کرد که این اقدامات در چارچوب برنامه‌ریزی‌های مشترک بین دستگاه‌های اجرایی و با هدف ارتقای ایمنی و کاهش مخاطرات در بازار تهران انجام می‌شود.
همچنین طرح مرمت و بهسازی یکپارچه برای کل بازار نیز توسط سازمان نوسازی در دستور اقدام قرار گرفت.