خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر هم قسطی شد؛ هر خانوار ایرانی در سال تنها قادر به صرف ۵.۵ میلیون تومان برای سفر و تفریح است

اعتماد | همه | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 16:06
روزنامه ایران نوشت که هر خانوار ایرانی در سال تنها قادر به صرف ۵.۵ میلیون تومان برای سفر و تفریح است!
سفر،قادر،تومان،تفريح،خانوار،ايراني

روزنامه ایران نوشت که هر خانوار ایرانی در سال تنها قادر به صرف ۵.۵ میلیون تومان برای سفر و تفریح است!
کد خبر: 701327 | ۱۴۰۳/۱۲/۰۷ ۱۶:۰۰:۰۰
روزنامه ایران نوشت که هر خانوار ایرانی در سال تنها قادر به صرف ۵.۵ میلیون تومان برای سفر و تفریح است!
به گزارش ایران، در بخش‌هایی از این گزارش آمده است:
گزارش اتاق بازرگانی تهران نشان می‌دهد هر خانوار تهرانی در سال تنها قادر به صرف ۵.۵ میلیون تومان برای سفر و تفریح است که به‌زعم بسیاری از کارشناسان، این رقم حتی برای یک سفر یک‌روزه نیز کافی نیست.
حدود ۷۵ درصد از خانوارهای ایرانی قادر به سفر نخواهند بود، چراکه هزینه‌ها برای بسیاری از آنها بیشتر از خط فقر سفر است.
طبق نتایج بررسی‌های اخیر، خط فقر سفر در سال ۱۴۰۳ معادل ۱۵ تا ۱۶ میلیون تومان تخمین زده شده است و تنها حدود یک‌چهارم خانوارها قادر به گذراندن تعطیلات در این شرایط اقتصادی هستند.
هرچند گفته می‌شود هزینه ماهانه دهک نهمی‌ها نزدیک به 26.5 میلیون تومان است، اما با توجه به نرخ تورهای نوروزی، حتی دهک نهمی‌ها نیز نمی‌توانند در تعطیلات نوروز به سفرهای دلخواه بروند.
هرچند می‌توان گفت سفر گران شده اما سازوکارهای دیگری نیز برای فروش تورها در نظر گرفته شده که همان فروش اقساطی است.
با وجود این هیچ فرمول یا شرایط خاصی برای این اقساطی فروشی وجود ندارد.
البته عموماً درصدی از مبلغ کل تور (عموما ۵۰ درصد) در زمان عقد قرارداد گرفته و مابقی مبلغ در اقساط از ۳ ماه و ۶ ماه، در چند فقره چک با سود در برخی موارد ۵ درصد محاسبه می‌شود.