خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برف روبی ۹۰۰ کیلومتر از راه‌ها در مراغه

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 17:12
مراغه- رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مراغه از برف روبی ۹۰۰ کیلومتر راه‌های شهرستان خبرداد.
راهداري،مراغه،بازگشايي،روستايي،ادامه،راهداران،روبي

به گزارش خبرگزاری مهر، نادر شریفی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مراغه گفت: با انجام عملیات برف روبی و نمک پاشی توسط راهداران راه ارتباطی ۷۴ روستا بازگشایی شد.
وی اضافه کرد: بازگشایی راه‌های روستایی که به خاطر کولاک شدید مسدود می‌شود همچنان ادامه دارد.
به گفته وی، در برخی مسیرهای کوهستانی دامنه‌های سهند و داش بلاغ بازار ارتفاع برق بیش از نیم متر می‌رسد.
رئیس راهداری مراغه افزود: از اول اسفند ماه بیش از یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر از راه‌های روستایی و بین شهری مراغه برف روبی شده است.
شریفی افزود: همچنین برای باز نگهداشتن راه‌های روستایی بیش از ۲۵۰ تن مخلوط شن و نمک جهت یخ زدائی جاده‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.
وی در ادامه گفت: از زمان آغاز بارش‌ها ۲۸ نفر از راهداران در قالب ۱۰ اکیپ با ۲۴ دستگاه انواع ماشین‌آلات در عملیات راهداری زمستانی به صورت مستمر و شبانه روزی فعالیت دارند.
وی در ادامه از برقراری ارتباط ایمن در محورهای اصلی شهرستان خبر داده و عنوان نمودند با تلاش همکاران تا ۲۴ ساعت آینده کلیه راه‌های ارتباطی روستاها بازگشایی و تردد برقرار خواهد شد.