خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پی‌نوشت و دستور رئیس‌جمهور بر نامه پدر امیرمحمد خالقی

اعتماد | همه | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 20:40
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پی‌نوشت و دستور رئیس‌جمهور بر نامه پدر امیرمحمد خالقی؛ دانشجوی مقتول دانشگاه تهران خبر داد.
دانشگاه،خالقي،تهران،دانشجوي،پدر،اميرمحمد،امير،دستور

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پی‌نوشت و دستور رئیس‌جمهور بر نامه پدر امیر محمد خالقی؛ دانشجوی مقتول دانشگاه تهران خبر داد.
کد خبر: 701473 | ۱۴۰۳/۱۲/۰۷ ۲۰:۳۰:۱۴
حسین سیمایی شامگاه سه‌شنبه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی، با انتشار نامه پدر امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران خطاب به رئیس‌جمهور، دستور دکتر مسعود پزشکیان را منتشر کرد.
به گزارش ایرنا؛ در پی‌نوشت دکتر پزشکیان خطاب به وزیر علوم آمده است: «برادر گرامی آقای دکتر سیمایی؛ ضمن تشکر از مولوی خالقی، دستور ساخت مدرسه‌ای در شأن منطقه و منطق دانشگاه ایجاد گردد.»
وزیر علوم چندی پیش در مراسم یادبود و بزرگداشت امیرمحمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران در مسجد این دانشگاه از نصب یادمانی به نام امیرمحمد در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران خبر داد و گفت که همچنین بنا به پیشنهاد پدر و مادر این دانشجو، مدرسه‌ای به نام وی در روستا یا هر مکان دیگری که پیشنهاد شد، احداث خواهد شد.
روز گذشته (دوشنبه) اعلام شد به انتخاب پدر امیر محمد، این مدرسه در محل کانکسی که او در محل زندگی‌اش درس می‌خواند احداث خواهد شد.
امیر محمد خالقی؛ دانشجوی مدیریت دانشگاه تهران، شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه در مسیر بازگشت به خوابگاه، با سلاح سرد سارقان زورگیر مجروح شد و صبح پنجشنبه بر اثر شدت جراحات وارده، جان باخت.