خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاتل عاشق شکست‌خورده از اتهام قتل عمد تبرئه شد/ شلیک گلوله برای دفاع از خانواده

اعتماد | همه | سه شنبه، 07 اسفند 1403 - 20:40
شکست عشقی پسر جوان و درگیری او به خاطر این شکست ، منجر به تیراندازی و مرگ پسر عاشق شد.
شليك،كامران،درگيري،متهم،شكست،پسر،حمله،عشقي،مقتول،تيراندازي،ت ...

شکست عشقی پسر جوان و درگیری او به خاطر این شکست، منجر به تیراندازی و مرگ پسر عاشق شد.
کد خبر: 701433 | ۱۴۰۳/۱۲/۰۷ ۲۰:۳۰:۴۸
شکست عشقی پسر جوان و درگیری او به خاطر این شکست، منجر به تیراندازی و مرگ پسر عاشق شد.
به گزارش اعتمادآنلاین، متهم که یک مامور نظامی است وقتی به سمت مقتول شلیک کرد که مقتول و دوستانش خیابان را بسته بودند و قدرت‌نمایی کردند.
یک سال قبل، درگیری‌ای در طاق‌بستان کرمانشاه اتفاق افتاد و شیشه‌های چند مغازه و خانه خرد شد.
شهروندان با پلیس تماس گرفتند و درخواست کمک کردند.
در این میان مردی که اسلحه داشت با چند شلیک سعی کرد غائله را خاتمه دهد اما در این میان، تیر به پسر جوانی به نام کامران برخورد و او را به شدت زخمی کرد.
ساعاتی بعد خبر رسید کامران جانش را از دست داده است.
مردی که به سمت کامران شلیک کرده بود، خودش را به ماموران معرفی کرد و گفت: من مامور هستم و وقتی کامران به سمت همسر و فرزندانم حمله کرد، برای دفاع از آنها شلیک کردم.
این مرد بازداشت و تحقیقات آغاز شد.
پلیس متوجه شد متهم به نام امیر در طاق‌بستان بود که این درگیری اتفاق افتاد.
همزمان شهروندانی که مورد حمله کامران قرار گرفته، از پلیس درخواست کمک کرده و خبر وقوع درگیری شدید را به ماموران داده‌ بودند.
امیر در بازجویی‌ها گفت: روز حادثه من همراه خانواده‌ام به طاق بستان رفته و آنجا نشسته بودیم و می‌خواستیم غذا بخوریم که یکدفعه گروهی جوان حمله کردند‌.
آنها قمه داشتند و با زد و خرد سعی کردند مردم را بترسانند.
آنها به سمت زن و بچه من حمله کردند.
من اسلحه سازمانی‌ام را درآوردم و شلیک کردم.
قصدم این بود که با تیر هوایی آنها را دور کنم اما یکی از گلوله‌ها به کامران برخورد کرد.
وقتی ماموران، اوباش حمله‌کننده به طاق‌بستان را بازداشت کردند، متوجه شدند این درگیری به دلیل یک شکست عشقی اتفاق افتاده ‌است.
یکی از متهمان گفت: کامران عاشق دختری به نام الناز بود اما مدتی قبل الناز با پسری دیگر ازدواج کرد و آنها زندگی مشترک‌شان را شروع کردند.
کامران از این شکست عشقی به شدت ناراحت بود و ما هم برای اینکه از شوهر الناز زهر چشم بگیریم به سمت خانه او حمله و درگیری ایجاد کردیم که در این میان یک نفر با شلیک گلوله به کامران او را کشت.
با توجه به اینکه متهم نظامی بود، پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.
در جلسه رسیدگی که در شعبه دهم دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد، مادر مقتول درخواست قصاص کرد و گفت: متهم در تمام این مدت اصلاً برای دلجویی از ما کاری نکرده و فقط می‌گوید از خانواده‌اش حمایت کرده‌ است.
من برای او قصاص می‌خواهم.
در ادامه، متهم در جایگاه قرار گرفت.
او گفت: وقتی دیدم پسران شرور خیابان را بسته و رعب و وحشت ایجاد کرده‌اند، برای آرام کردن جو اقدام به شلیک تیر هوایی کردم اما آنها با چاقو و قمه به سمتم حمله‌ور شدند و من برای دفاع از جانم اقدام به تیراندازی کردم.
قاضی گفت: با توجه به رتبه نظامی‌ای که داری، آموزش دیده‌ای، چرا برای شلیک فاصله را رعایت نکردی و به جای حساس مقتول شلیک کردی؟
متهم پاسخ داد: من اصلاً نمی‌خواستم به سمت کسی شلیک کنم.
فقط برای دفاع از خودم چند تیر شلیک کردم.
چون کامران و دوستانش در حرکت بودند گلوله ناخواسته با سینه او برخورد کرد.
من به سمت پایین شلیک می‌کردم و حالا از مرگ کامران ناراحت هستم.
در پایان، جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده و اظهارات شاهدان، امیر را از اتهام قتل عمدی تبرئه و به خاطر قتل غیرعمد به پرداخت دیه محکوم کردند.
او همچنین به خاطر عدم رعایت اصول تیراندازی به یک سال زندان محکوم شد.