تشکیل 39 گروه نظارتی دامپزشکی در استان بوشهر
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر گفت: 39 گروه نظارت بهداشتی دامپزشکی برای ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی در این استان تشکیل شد.

مهدی تنگستانی مکان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر طرح تشدید کنترل و تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه رمضان و ایام نوروز را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در این طرح 39 اکیپ به مدت یک ماه از همه مراکز، تولید، نگهداری و توزیع فراوردههای خام دامی بازدید میکنند.
وی ادامه داد: 39 اکیپ شامل 13 تیم ثابت و 26 اکیپ سیار، 16 دکتر دامپزشک و 52 بازرس بهداشت گوشت تا پایان ماه مبارک رمضان در سطح استان نظارتهای لازم را خواهند داشت.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر اضافه کرد: هر ساله در ایام خاص از جمله ماه محرم، عید قربان، ماه رمضان ، عید نوروز و دیگر ایام نظارتهای دامپزشکی بر روی مراکز عرضه فرآوردههای پروتئینی تشدید میشود.
تنگستانی با اشاره به تقارن ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: در همین راستا نظارتهای دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بر مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی استان بوشهر افزایش مییابد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه استان بوشهر در این فصل از سال میزبان تعداد زیادی از مسافران نوروزی است تمهیدات بهداشتی دامپزشکی در این فصل از اهمیت بیشتری برخوردار است.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با اشاره به اینکه آب و هوای استان بوشهر فسادپذیر فرآوردههای دامی را بیشتر میکند، افزود: همه موادی که عرضه میشوند باید معیارهای بهداشتی و استانداردهای مورد نیاز را داشته باشند.
تنگستانی افزود: آحاد مردم فراوردههای خام دامی را از مراکز عرضه معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و هرگونه تخلف در عرضه خام دامی اطلاع دهند تا در اسرع وقت توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی مورد بررسی قرار گیرد.
انتهای پیام/190