خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رزمایش پیامبر اعظم(ص) 19 در یاسوج برگزار شد+تصاویر

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 08 اسفند 1403 - 14:13
رزمایش پیامبر اعظم(ص) 19 در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و تمامی شهرستان ها با حضور پرشور و شعور بسیجیان برگزار می شود.
امام،استان،رزمايش،اشاره،حضور،كهگيلويه،بويراحمد،بسيجي،المقدس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، رزمایش پیامبر اعظم(ص) 19 از صبح امروز 8 اسفندماه در استادیوم تختی مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و تمامی شهرستان های این استان با حضور پرشور و شعور 15 هزار بسیجی در قالب 714 پایگاه و 68 حوزه مقاومت بسیج با هدف نشان دادن توانمندی‌ها و آمادگی مردم برای دفاع سخت و پشتیبانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی برگزار شد.
علاوه بر نیروهای فراجا 71 گردان در قالب‌های بیت المقدس، امام علی(ع) و امام حسین(ع) در اجرای این رزمایش نقش آفرینی کردند.
فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در این آئین با اشاره به اینکه 15 هزار بسیجی در استان در رزمایش پیامبر اعظم(ص) شرکت کرده‌اند، گفت: خانواده‌های شهدا، جانبازان، ایثارگران، روحانیت و بسیجیان در گردان‌های امام حسین (ع)، امام علی(ع)، بیت المقدس، کوثر، بسیج اقشار، فراجا، شورای اداری استان و شورای تأمین در این برنامه حضور دارند.
سردار حمید خرمدل با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم در این مراسم اظهار کرد: امروز در رزمایش اقتدار گرد هم آمده‌ایم که لبیک مجدد به امام خودمان بدهیم و گوش ما به فرمان امام و مولایمان است.
وی با اشاره به قدرت و اقتدار ایران اسلامی در دنیا افزود: امروز در جلسه‌ای که مربوط به سرنوشت اوکراین است، رئیس جمهور اوکراین را در جلسه راه نمی‌دهند، به عینه می‌بینیم همان طوری که حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمودند دلبستن به آمریکا سود و فایده‌ای ندارد.
انتهای پیام/