خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال یک عرضه اولیه جدید در بورس تا آخر سال

مشرق | اقتصادی | چهارشنبه، 08 اسفند 1403 - 14:24
مدیرعامل بورس تهران با اشاره به عرضه شرکت آلومینای ایران گفت: احتمالا یک شرکت سهامی عام دیگر تا پایان سال در بورس تهران عرضه خواهد شد.
شركت،عرضه،بورس،تهران،آلوميناي،ايران

به گزارش مشرق، محمود گودرزی، مدیرعامل بورس تهران در مراسم عرضه اولیه شرکت آلومینای ایران با بیان اینکه با این عرضه اولیه سهام ۳۹۲ شرکت در بورس تهران معامله می‌شود، گفت: این رقم مربوط به ناشران فعال بورس تهران است و شامل شرکت‌هایی که وارد و سپس از بورس تهران اخراج شده‌اند نمی‌شود.
وی در پاسخ به سوالی در مورد احتمال عرضه جدید پیش از پایان سال ۱۴۰۳ گفت: اگر شرایط به درستی پیش برود یک شرکت سهامی عام دیگر تا پایان سال در بورس تهران عرضه خواهد شد.
لازم به ذکر است، تا پیش از این ۲۷ شرکت در فهرست ناشران پذیرفته شده این حوزه حضور داشتند.
ارزش روز این ۲۷ شرکت نیز برابر ۱۷۹۰ همت بوده است.
در این عرضه اولیه، پنج درصد از سهام شرکت آلومینای ایران عرضه خواهد شد.
حمیدرضا بادکوبه هزاوه مدیر عامل شرکت آلومینای ایران در این مراسم گفت: مجموعه آلومینا ایران اولین کارخانه آلومینای خاورمیانه است.
این کارخانه ۱۸ درصد محصولات مورد نیاز صنایع کشور را تامین می‌کند.
وی با بیان اینکه نیاز کشور به آلومینیوم در سال آینده دو برابر و به ۳ میلیون تن خواهد رسید، گفت: در چارچوب برنامه توسعه شرکت تلاش داریم تا با ایجاد نیروگاه خورشیدی انرژی شرکت را تامین کنیم.
همچنین در حال حاضر ۴۰ هزار تن شمش تولید می‌کنیم اما ما برنامه توسعه تولید شمش را به ۱۲۰ هزار تن داریم.
شرکت‌های دیگر نیاز دارند تا اکسید آلومینا را وارد و سپس تبدیل به شمش کنند.