خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک 50 میلیارد خیرین زنجانی برای طرح "نذر خدمت 7"

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 08 اسفند 1403 - 14:30
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: برای اجرای «نذر خدمت 7» زنجان و ارائه خدمات زیست محیطی و آبرسانی، آموزشی، دارویی و درمانی، بهداشتی و معیشتی، در هرمزگان 50 میلیارد ریال توسط خیرین هلال احمر استان اختصاص یافته است.
طرح،ريال،شهرستان،استان،معيشتي،دارويي،ملي،بشاگرد،هرمزگان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، حکمت‌الله‌ هاشمی افزود: طرح ملی نذر خدمت 7 توسط جمعیت هلال‌احمر زنجان در مناطق کم‌برخوردار استان هرمزگان با محوریت های زیست‌محیطی، دارویی، درمانی و آب‌رسانی و معیشتی در حال اجرا است و تاکنون بیش از هزار نفر از خدمات درمانی، دارویی، معیشتی و بشردوستانه بهره مند شدند.
وی با یادآوری اینکه برای عملیاتی کردن طرح نذر خدمت 7 در استان هرمزگان که یک طرح ملی است، اقلامی‌به ارزش 50 میلیارد ریال به استان مذکور ارسال شده است، ابراز کرد: میزبان این خدمات در سال‌جاری شهرستان بشاگرد استان هرمزگان بوده و قرار است این خدمات در حوزه‌های آب‌رسانی، زیست‌محیطی، کاروان سلامت، آموزشی، بهداشتی و معیشتی ارائه شود.
این مسئول با توجه بر اینکه مبلغ هزینه‌های پشتیبانی جهت اجرای این طرح پنج میلیارد ریال است، ادامه داد: تجهیزات مورد نیاز برای احیا و راه اندازی دو دستگاه تصفیه آب آشامیدنی نیز توسط خیر زنجانی خریداری شده است که در روستاهای سگن شهر و کهوران راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین موارد ارسالی به شهرستان بشاگرد از سوی جمعیت هلال‌احمر استان زنجان مربوط به اقلام دارویی به ارزش بیش از 6 میلیارد ریال بوده است، اظهار کرد: علاوه بر این به ارزش بیش از چهار میلیارد ریال بسته‌های معیشتی و بهداشتی و یک میلیارد ریال نیز نوشت‌افزار جهت توزیع در بین نیازمندان به این شهرستان ارسال شده است.
هاشمی با تاکید بر اینکه با اجرای این طرح ملی قادر خواهیم بود سطح سلامت مناطق کم‌برخوردار را ارتقا دهیم، ادامه داد: همچنین با اجرای این طرح، کیفیت زندگی مردم مناطق کم‌برخوردار بهبود و ارتقا یافته و زمینه توسعه سلامت در روستاهای متأثر از خشکسالی شهرستان بشاگرد نیز محقق می‌شود.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از اقدامات ارائه شده در قالب این طرح ملی، حضور بیش از 10 پزشک متخصص و فوق تخصص برای معاینه و ارائه خدمات دارویی رایگان در دو روستای این شهرستان است، خاطرنشان کرد: همچنین چهار مدرسه در این طرح با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال بازسازی و مرمت می‌شود.
انتهای پیام/