خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدبیر قاضی القضات کرمان برای جبران تعطیلی های ناترازی انرژی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 اسفند 1403 - 14:41
کرمان-رئیس کل دادگستری استان کرمان از رسیدگی خارج از نوبت به پرونده های قضایی خبر داد که که وقت رسیدگی آنها به دلیل تعطیلی‌های مربوط به ناترازی انرژی منقضی شده است.
دادرسي،اطاله،حميدي،تعطيلي،قضائي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی، صبح چهارشنبه ۸ اسفندماه در جریان سفر به شهرستان بردسیر گفت: به تمامی رؤسای حوزه‌های قضائی، دادستان‌ها و قضات سراسر استان کرمان اعلام شده که پرونده‌هایی که به علت تعطیلی‌های مربوط به ناترازی انرژی تجدید وقت شده اند را حداکثر در بین اوقات رسیدگی یک هفته پس از روز تعطیل، تعیین وقت کرده و از طرفین پرونده جهت حضور در جلسه دادرسی به نحو تلفنی دعوت به عمل آورند تا روند رسیدگی دنبال شده و تعطیلی موجبات اطاله دادرسی را فراهم نیاورد.
وی افزود: این سیاست در صورت اعلام تعطیلی در روزهای آینده نیز تکرار خواهد شد.
حمیدی، تصریح کرد: تدابیر لازم از سوی مقامات قضائی در سطح استان کرمان به منظور تسهیل خدمات رسانی به مردم و جلوگیری از اطاله دادرسی مبتنی بر اولویت‌های قوه قضائیه اندیشیده شده است.