خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخراج نیازمند جریان بازی را عوض می‌کرد؛ نگران ذوب‌آهن نیستم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 08 اسفند 1403 - 17:12
سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن، گفت:اکثر کارشناسان معتقد بودند که باید نیازمند اخراج می شد و برای ما پنالتی می گرفتند، آن خطا در دقیقه 37 بازی رخ داد و اگر نیازمند اخراج می شد، جریان بازی تغییر می کرد.
بازي،داوران،تيم،داور،باشگاه،ربيعي،سپاهان،اخراج،كميته،وضعيت،ت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمد ربیعی در حاشیه تمرین امروز ذوب‌آهن در جمع خبرنگاران حاضر شد و با ابراز خوشحالی از بهبود وضعیت جسمانی و سلامتی‌اش، گفت: بعد از بازی با سپاهان دچار شوک عصبی شدم که خوشبختانه رد شد و الان دو روز است که سر تمرینات تیم هستم و از همه کسانی که جویای احوالم بودند، تشکر می‌کنم.
وی در ادامه به بازی آینده ذوب‌آهن و فولاد اشاره کرد و گفت: فولاد خوزستان یکی از مدعیان لیگ است که کادرفنی خوب و محترمی دارد، گل‌محمدی از دوستان نزدیک من است و در فولاد فوق‌العاده کار کرده، قرعه ما امسال به نحوی بود که در شش هفته اول مجبور شدیم با چهار مدعی لیگ بازی کنیم.
نا از نظر فنی روند خوبی داریم و به همین دلیل نگران وضعیت ذوب‌آهن نیستم؛ ممکن است در برهه‌ای نتوانیم نتیجه بگیریم، اما این روند همیشگی نیست.
سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن خاطرنشان کرد: ذوب‌آهن فوتبال کیفیتی ارائه می‌دهد و روند کیفی خوبی دارد و به همین خاطر نگران آینده تیم نیستم و اطمینان دارم که از این مسیر عبور می‌کنیم، در بازی با تراکتور حق ما باخت نبود، در جام حذفی هم خوب بازی کردیم و مستحق شکست نبودیم.
وی در ادامه به بازی هفته گذشته تیمش مقابل سپاهان اشاره کرد و گفت: خیلی کوتاه و مختصر می‌گویم و قصد ندارم که زحمات داوران و کمیته داوران را نادیده بگیرم، اما دلم می‌خواهد به عنوان کسی در ذوب‌آهن مسئولیت دارد، این حق را داشته باشم که از تیمم دفاع کنم؛ طبق نظر کارشناسان 3 بازی از پنج بازی قبلی ما تحت تاثیر اشتباهات داوری بوده که اگر رخ نمی‌داد، وضعیت ما در جدول کاملا متفاوت بود.
ربیعی گفت: سوالم این است صحنه‌ای که شبکه‌های تلویزیونی پخش شده و همه اعتقاد داشتند که باید دروازه‌بان و هافبک سپاهان اخراج می‌شدند، چه طور به VAR نرفت و داور VAR نخواست؟
اکثر کارشناسان معتقد بودند که باید نیازمند اخراج می‌شد و برای ما پنالتی می‌گرفتند، آن خطا در دقیقه 37 بازی رخ داد و اگر نیازمند اخراج می‌شد، جریان بازی تغییر می‌کرد.
وی ادامه داد: داوران VAR دوبار داور خواستند و هر دو بار داور بازی VAR را نقض کرد؛ این موضوع فقط برای تیم من اتفاق افتاده و جای سوال دارد، رئیس کمیته داوران در برنامه زنده می‌گوید که خطای نیامند اخراج داشت، ما که آن صحنه از جای خاصی نیاورده‌ایم و صحنه با دوربین‌های تلویزیونی ضبط و پخش شده، مگر دوربین‌های VAR وجود ندارند؟
چه طور داورها آن را ندیده‌اند؟
سرمربی تیم ذوب‌آهن یادآور شد: مقابل پرسپولیس و هوادار 10 نفره شدیم، چه طور در آن دو باری صحنه‌ها با جزئیات بررسی شد، اما در بازی سپاهان این اتفاق نیفتاد؟
این موارد تیمم را زیر فشار برده و من و بازیکنانم باید برای خروج از آن زحمت زیادی بکشیم، من وحید کاظمی را دوست دارم و در کنفرانس بعد بازی از او دفاع کردم، اعضای کمیته انضباطی و داوران من را خوب می‌شناسد و می‌دانند که با نهایت ادب و احترام حرف می‌زنم؛ باشگاه دوست داشت که درباره این اتفاقات بیانه دهد اما جلوی آن گرفته شده و به همین دلیل امروز گلایه‌ها را مطرح کردم وگرنه نسبت به تصمیم داوران تمکین می‌کنیم.
بعد از بازی با پرسپولیس درباره اتفاقات بازی صحبت کردید و از کمیته داوران پاسخ خواستید، آیا پاسخی دریافت کردید؟
وی در پاسخ به این سوال گفت: بله، بعد از بازی با مرادی حرف زدیم و قبول داشت که داور اشتباه کرده و عذرخواهی کرد، خود داور بازی هم تماس گرفت.
ربیعی گفت: ذوب‌آهن مشکلات زیادی دارد و از کل مجموعه مدیریت کارخانه و باشگاه گرفته تا کاور فتی و بچه‌ها تلاش می‌کنیم که چرخ تیم را جلو ببریم؛ ذوب‌آهن یک باشگاه قدیمی و اصیل است و خیلی‌ها با این باشگاه خاطره دارند؛ خواهش می‌کنم که ما را هم ببینند و امیدوارم ظریف اشتباهات در بازی‌های ذوب‌آهن کم شود.
وی در پاسخ به این سوال که روند ذوب‌آهن در هفته‌های پیش‌رو بهتر خواهد شد، گفت: بله، در همه سال‌های گذشته از این بالا و پایین‌ها زیاد داشتیم و در نهایت توانسته‌ایم که برگردیم، فصل قبل در هفت هفته اول بردی نداشتیم و بعد توانستیم که تراکتور را در تبریز شکست دهیم و به لیگ برگردیم.
تیمم را می‌شناسم و بازیکنان خوب و جوانی دارم و اصلا نگران وضعیت ذوب‌آهن نیستم
ربیعی گفت: در شروع فصل ما به همراه مدیریت باشگاه هدف‌گذاری‌های تیم انجام دادیم و خودشان همه چیز را می‌دانند، اما تلاش می‌کنیم که بتوانیم در پایان فصل کارنامه خوبی داشته باشیم.
انتهای پیام/170/