خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا در سازمان تجارت جهانی نیز روسیه را محکوم نکرد

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 اسفند 1403 - 17:53
به دنبال خودداری آمریکا از رای به قطعنامه محکومیت حمله روسیه به اوکراین در مجمع عمومی سازمان ملل، خبرگزاری رویترز گزارش داد که واشنگتن در سازمان تجارت جهانی نیز مسکو را محکوم نمی کند.
اوكراين،تجارت،بيانيه،روسيه،جلسه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک منبع دیپلماتیک و یک مقام تجاری در ژنو به رویترز گفتند که آمریکا روز چهارشنبه از حمایت از بیانیه مشترک سازمان تجارت جهانی در محکومیت تجاوز روسیه به اوکراین خودداری کرد.
این اولین باری است که آمریکا از بیانیه‌ای که هر ساله پس از شروع جنگ اوکراین صادر می‌شود، حمایت نمی‌کند.
این نشانه دیگری از روابط نزدیکتر دولت دونالد ترامپ با روسیه است.
بیش از 40 عضو سازمان تجارت جهانی با این بیانیه موافقت کردند که در جلسه بررسی تجارت اوکراین در سازمان تجارت جهانی به اشتراک گذاشته شد.
حامیان این بیانیه شامل اتحادیه اروپا، انگلیس، کانادا و استرالیا بودند.
پس از این جلسه اتحادیه اروپا با متحدان خود که آمریکا شامل آنها نمی‌شود، بیانیه مشترکی را صادر کرده که بر حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی اوکراین تاکید دارد اما حمله روسیه را محکوم نمی‌کند.
از طرف دیگر، این بلوک درباره جلسه بررسی تجارت اوکراین، در بیانیه‌ای جداگانه قاطعانه «جنگ تجاوزکارانه روسیه علیه اوکراین» را محکوم کرده است.
انتهای پیام/