خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیب احتمالی استقلال در دربی؛ بوژوویچ روی ستاره‌ها ریسک نمی‌کند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 09 اسفند 1403 - 10:30
تیم فوتبال استقلال عصر امروز پنجشنبه در چارچوب هفته بیست‌ویکم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال مقابل پرسپولیس قرار می‌گیرد.
استقلال،تيم،پرسپوليس،ديدار،قرار،برتري،ليگ،كسب،موفق،ميدان،خط، ...

باشگاه خبرنگاران جوان - دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته بیست‌ویکم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، از ساعت ۱۷:۱۵ دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.
وضعیت دو تیم در جدول لیگ برتر فوتبال کاملا متفاوت است.
در حال حاضر پرسپولیس با ۳۸ امتیاز در رتبه سوم جدول قرار دارد.
سرخ‌پوشان پایتخت با تراکتور صدرنشین ۶ امتیاز اختلاف دارند و برای اینکه بتوانند امید‌های خودشان را برای کسب تنها جام باقی مانده در این فصل زنده نگه دارند محکوم به برتری در این دیدار هستند.
شرایط، اما برای استقلال کاملا متفاوت است.
این تیم تا به اینجا کار با ۲۶ امتیاز در رتبه هفتم قرار دارد و دیگر شانسی برای کسب عنوان قهرمانی نخواهد داشت و شاید در خوش‌بینانه‌ترین حالت این تیم بتواند در رتبه‌ها دوم یا سوم قرار بگیرد و سهمیه لیگ قهرمانان آسیا (سطح دوم) را برای فصل آینده کسب کند.
استقلال بر خلاف رقیب خود توانسته جواز حضور در مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا را کسب کند و باید در این مرحله مقابل النصر عربستان قرار بگیرد.
همچنین این تیم در مرحله یک‌چهارم جام‌حذفی مقابل پیکان قرار می‌گیرد و در صورت کسب برتری، به مصاف برنده دیدار صنعت نفت آبادان و شهرداری نوشهر می‌رود.
قطعا این تیم مسیر نسبتا آسانی حداقل بر روی کاغذ برای رسیدن به فینال دارد.
استقلال و پرسپولیس تاکنون ۱۱ بار در اسفند ماه مقابل یکدیگر قرار گرفتند که استقلال موفق شده ۵ مرتبه با برتری از زمین بازی خارج شود و ۵ دیدار نیز با تساوی به پایان رسیده است.
پرسپولیس تنها یک بار در دربی ۴۹ موفق شد استقلال را در این ماه مغلوب کند که از آن برد ۹۱۳۳ روز می‌گذرد.
نکته جالب این خواهد بود که آخرین برتری استقلال نیز در همین ماه رقم خورد و باید دید که آبی‌پوشان می‌توانند یک‌بار دیگر در این ماه به برتری دست پیدا کنند.
استقلال در ۱۷ بازی متوالی موفق به شکست پرسپولیس نشده است.
اکنون میودراگ بوژوویچ سرمربی سابق استقلال خوزستان به‌عنوان سرمربی جدید آبی‌های پایتخت انتخاب شده و او کار سختی در اولین تجربه خود روی نیمکت استقلال تهران دارد.
استقلال ۲ بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد، ایمان سلیمی و مسعود جوما مصدومان آبی‌پوشان هستند و شنیده می‌شود جوئل کوجو، جلال الدین ماشاریپوف و ابوالفضل جلالی مشکلی برای همراهی استقلال در این دیدار ندارند.
با این تفاسیر به نظر می‌رسد بوژوویچ قصد دارد آبی‌پوشان را با آرایش ۲-۵-۳ روانه میدان کند.
سیدحسین‌حسینی در چارچوب دروازه استقلال مسئولیت حفاظت از قفس توری این تیم را برعهده دارد، حسینی در لیگ‌برتر موفق شده در ۴ هفته متوالی دروازه استقلال را بسته نگه دارد و حالا به دنبال این خواهد بود که در دربی نیز این روند را ادامه دهد.
روزبه چشمی یک‌بار دیگر یک خط عقب‌تر از هافبک و به خط دفاعی برمی‌گردد تا در کنار رافائل سیلوا و صالح حردانی خط دفاعی ۳ نفره آبی‌پوشان را تکمیل کند.
ابوالفضل جلالی هنوز آمادگی لازم برای حضور در ترکیب اصلی را ندارد و با توجه به عملکرد نسبتا خوب آرمین سهرابیان، او مانند ۲ بازی قبل در پست غیر تخصصی فولبک‌چپ به میدان می‌رود و رامین رضاییان نیز به عنوان فولبک‌راست بازی می‌کند.
خط هافبک آبی‌پوشان را دیدیه اندونگ و آرش رضاوند تشکیل می‌دهند و جلوتر از آنها نیز مهران احمدی به میدان می‌رود.
در نهایت محمدرضا آزادی در کنار علیرضا کوشکی ۱۱ بازیکن منتخب استقلال برای تقابل با پرسپولیس تکمیل می‌کند.
بعید به نظر می‌رسد که سرمربی جدید استقلال روی ماشاریپوف و کوجو ریسک کند و از ابتدا به این بازیکنان میدان بدهد، چرا که این تیم باید در مرحله حذفی لیگ نخبگان ۲ دیدار سخت را مقابل النصر عربستان برگزار کند.
ترکیب احتمالی استقلال تهران:
سیدحسین حسینی، صالح حردانی، روزبه چشمی، رافائل سیلوا، آرمین سهرابیان، رامین رضاییان، دیدیه اندونگ، آرش رضاوند، مهران احمدی، علیرضا کوشکی و محمدرضا آزادی.