خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید پزشکیان از مرکز خیریه و نیکوکاری ریحانه‌النبی اسلامشهر

مشرق | سیاسی | پنجشنبه، 09 اسفند 1403 - 15:12
رئیس جمهور در آغاز بخش دوم سفر به شهرستان‌های استان تهران از مرکز خیریه و نیکوکاری ریحانه‌النبی اسلامشهر بازدید کرد.
سفر،مركز،پزشكيان،استاني،استان،خيريه،مددجويان،بلوچستان،سيستان ...

به گزارش مشرق، مسعود پزشکیان صبح امروز پنجشنبه با حضور در اسلامشهر، از مرکز خیریه و نیکوکاری ریحانه‌النبی در این شهرستان بازدید کرد.
مؤسسه خیریه ریحانه‌النبی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۰، در سالروز تولد حضرت فاطمه زهرا (س) با همت و حضور جمعی از بانوان خیر آغاز کرد.
این مؤسسه یک مجموعه غیردولتی و مردم‌نهاد است که با هدف تحت حمایت قرار دادن خانواده‌های بی‌سرپرست و بعضاً بد سرپرست شکل گرفته و فعالیت‌های خود را در زمینه‌های درمان، تحصیل، ارزاق، جهیزیه، ودیعه مسکن استیجاری و ...
متمرکز کرده است.
هدف اصلی این مؤسسه برطرف کردن تنگناهایی است که زنان سرپرست خانوار با آن مواجه بوده و همچنین فراهم کردن شرایطی است که افراد تحت پوشش را به کار گمارد تا هم عزت نفس آنان حفظ شود و هم از دست‌رنجشان امرار معاش کنند.
این مرکز خیریه همچنین محل نگهداری و مراقبت از معلولین ذهنی، جسمی و حرکتی است و از مددجویان ۱۴ تا ۱۰۰ سال در این مرکز که یکی از بزرگترین مراکز نگهداری معلولان در خاورمیانه است، مراقبت می‌شود.
در حال حاضر حدود ۸۰۰ مددجو در این مرکز خیریه نگهداری می‌شوند.
رئیس جمهور از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد و در گفت‌وگو با با مددجویان و کارمندان این مرکز از جزئیات فعالیت‌های آن مطلع شد.
در ابتدای حضور پزشکیان در این مرکز، تعدادی از مددجویان در مقابل رئیس جمهور به اجرای سرود پرداختند.
رئیس‌جمهور در دور دوم سفر به شهرستان‌های استان تهران، امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ به شهرستان‌های اسلامشهر، بهارستان ورباط کریم سفر کرده است.
پزشکیان پنج‌شنبه هفته گذشته ۲ اسفند ماه نیز با همراهی جمعی از اعضای هیات دولت در قالب دور اول پنجمین سفر استانی خود به شهرستان‌های شهریار، قدس و ملارد سفر کرده بود.
گفتنی است، رئیس‌جمهور تاکنون به استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، خوزستان و بوشهر سفر کرده است.
پزشکیان در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه ۵ دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت.
همچنین شهرستان‌های چابهار و زابل مقاصد مرحله دوم سفر استانی رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان بودند.
پزشکیان سوم بهمن ۱۴۰۳ در سومین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان سفر کرد و سپس ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ به استان بوشهر دیار نخل و دریا رفت.