خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزیدگان جایزه پروفسور وقار معرفی شدند

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 09 اسفند 1403 - 15:29
در مراسم اعطای دومین دوره جایزه ملی پروفسور وقار برگزیدگان فعال در حوزه مهندسی متالورژی و مواد تقدیر شدند.
متالورژي،مواد،دانشگاه،دانشكده،تهران،دكتر،مهندسي،فني،وقار،تقدير

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، آئین اعطای دومین دوره جایزه ملی پروفسور وقار از سوی بنیاد حامیان دانشکده فنی، در سالن اجتماعات دانشکده متالورژی و مواد دانشگاه تهران برگزار شد.
در این مراسم که سالانه از سوی بنیاد حامیان دانشکده فنی برگزار می‌شود، برگزیدگان حوزه‌های مختلف صنایع معدنی و فلزی در سه بخش دانش‌آموزی، دانشجویی و صنعتی در حضور محمد آقاجانلو، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، مورد تقدیر قرار گرفتند.
در بخش دانش‌آموزی، مبینا میرزاحسابی، رتبه اول پذیرفته‌شده در رشته متالورژی و مواد دانشگاه تهران، در بخش دانشجویی، مهندس هومن بخشی، با طرح «تولید کربن فعال سخت با سطح ویژه بالا مخصوص استخراج طلا» و در بخش صنعتی، دکتر رضا بهاءالدینی با طرح «تولید بریکت اکسیری از ریزدانه گندله و لجن آهن اسفنجی» برنده جایزه شدند.
در این مراسم که در سالن اجتماعات دانشکده متالورژی و مواد دانشگاه تهران برگزار شد، همچنین از محمدمهدی روستا، دانش‌آموخته مقطع کارشناسی دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران به خاطر پایان‌نامه‌اش با عنوان «شبیه‌سازی تولید چرخ قطار با استفاده از روش اجزاء محدود» به راهنمایی دکتر محمد حبیبی پارسا تقدیر شد.
تجلیل از مهندس محمدرضا بیگلری، دکتر ناصر توحیدی و دکتر محسن صارمی، اساتید بازنشسته دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشکدگان فنی، بخش دیگری از این مراسم بود.
رویداد علمی جایزه دکتر وقار، در گرامیداشت یاد پروفسور رامَز وقار، استاد درگذشته دانشکدگان فنی دانشگاه تهران، پدر دانش مهندسی متالورژی و مواد ایران و اولین دانش‌آموخته ایرانی این رشته، به نام وی نامگذاری شده است و هدف آن تقدیر و تشویق برگزیدگان فعال در حوزه مهندسی متالورژی و مواد و تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت متالورژی و مواد کشور است.