خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۶۰ درصد از بدهی دانشگاه‌ها به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی

مهر | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 09 اسفند 1403 - 16:12
معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو، از پرداخت حدود ۶۰ درصد از بدهی دانشگاه‌های علوم پزشکی به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی خبر داد.
پزشكي،دارو،بدهي،مراكز،درصد،ملزومات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، نقی شهابی مجد، با اشاره به نهایی شدن اصلاحیه فهرست واریز بدهی دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز وابسته، گفت: این اصلاحیه شامل تسهیم مبلغ ریالی ۳۰۰ میلیون دلار تخصیص‌یافته از صندوق ذخیره ارزی (توسعه ملی) بین دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز تابعه است که بر اساس میزان بدهی هر مرکز در حوزه دارو و ملزومات پزشکی تنظیم شده است.
وی افزود: پس از بررسی گزارش‌های ارسالی از سوی دانشگاه‌ها و مراکز تابعه و کنترل نهایی فهرست شرکت‌های طلبکار، مجموع بدهی دارو و ملزومات پزشکی ۳۵.۶ همت برآورد شد.
در این مرحله، از اعتبار موجود، ۲۱ همت بین مراکز تخصیص یافته و پرداخت حدود ۶۰ درصد از مجموع بدهی‌های هر مرکز انجام شده است.
به گفته شهابی مجد، حدود ۲۱ همت بر اساس ۶۰ درصد کل بدهی دانشگاه‌ها به شرکت‌های دارویی، به نسبت حدود ۴۰ درصد تجهیزات پزشکی و ۶۰ درصد دارو، با تأیید سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت جهت تخصیص به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال شده است تا از طریق خزانه‌داری کل کشور در وجه ذی‌نفعان (شرکت‌های طلبکار دارو و تجهیزات) واریز گردد.
وی تأکید کرد: فایل‌های نهایی شامل اطلاعات سهم هر دانشگاه، دانشکده، مرکز و شرکت دارویی و تجهیزات و ملزومات پزشکی مصرفی، به همراه شماره حساب شرکت‌های ذی‌نفع، برای اجرا ارسال شده است.