خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«نائل البرغوثی» قدیمی ترین اسیر فلسطینی آزاد شد

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 09 اسفند 1403 - 16:12
نائل البرغوثی ملقب که 44 سال توسط رژیم صهیونیستی اسیر شده بود، دقایقی قبل در هفتمین مرحله از تبادل اسرا آزاد شد.
البرغوثي،صهيونيستي،2011،نائل،تبادل،فلسطين،رژيم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نائل البرغوثی ملقب به «عمید الاسرا فلسطین» که 44 سال توسط رژیم صهیونیستی اسیر شده بود، دقایقی قبل در هفتمین مرحله از تبادل اسرا آزاد شد.
وی برای اولین بار در سال 1978 (1356 شمسی) درحالی که تنها 19 ساله بود به همراه پسر عمویش دستگیر شد.
نائل البرغوثی که از خانواده سرشناس و مبارز «البرغوثی» فلسطین است که بعد از دستگیری در سال 1987 به مدت 33 سال در زندان سپری کرد و در اولین تبادل در سال 2011 در ازای آزادی «گیلعاد شالیط»، نظامی صهیونیست از زندان‌های اسرائیل آزاد شد.وی که مبارزاتش را در فتح آغاز کرده بود، بعد از آزادی در 2011 به حماس پیوست و رژیم صهیونیستی وی را بار دیگر در سال 2014 دستگیر کرده بود.
براساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی نائل البرغوثی به مصر تبعید خواهد شد و اجازه حضور در فسلطین اشغالی را نخواهد داشت و این درحالی است که خانواده وی مخالف تبعیدش هستند.
رژیم صهیونیستی از تکرار تجربه یحیی سنوار که در تبادل سال 2011 آزاد شده بود، نگران است و از همین رو می‌خواهد اسرای سرشناس و تاثیرگذار در فضای سیاسی فلسطین را به مصر، قطر و ترکیه تبعید کند ولی این اسرا حاضر به ترک میهن‌شان نیستند.
انتهای پیام/