خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایش ۷۰ خودروی دیده نشده در موزه خودروهای تاریخی ایران

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 09 اسفند 1403 - 16:18
مدیرعامل گروه موزه‌های دفینه از نمایش حدود ۷۰ خودروی دیده نشده که تاکنون در گنجینه موزه خودروهای تاریخی ایران نگهداری می‌شد در روز ۱۱ اسفند ماه خبر داد.
موزه،نمايش،خودروي،سالن،رولز،سليماني،اسفند

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا سلیمانی مدیرعامل مؤسسه موزه‌های دفینه گفت: ۷۰ خودروی شاخصی که در گنجینه موزه خودروهای تاریخی ایران نگهداری می‌شد، روز ۱۱ اسفند ماه در دو سالن جدید این موزه به نمایش گذاشته می‌شود تا علاقه مندان برای اولین بار از این خودروها بازدید کنند.
وی افزود: انواع مرسدس بنز ضد گلوله در کنار رولز رویس‌های فانتوم ۶ و ۱ که قدیمی‌ترین خودروی موجود در ایران است در این سالن‌ها به نمایش گذاشته می‌شود.
پیش از این رولز رویس احمدشاه قاجار، قدیمی بود ولی با نمایش رولز رویس فانتوم ۱ این خودرو قدیمی‌ترین خودروی موجود در ایران اعلام می‌شود.
همچنین یکی دیگر از خودروهای شاخص به نمایش گذاشته شده، اولدزموبیل فوتورامیک ۹۸ گیا است.
وی بیان کرد: «فیات شلت» هم یک خودروی منحصر به فرد است که احتمالاً ده نمونه از آن در دنیا باقی مانده است.
یک نمونه از «فیات شلت» در گنجینه موزه خودروهای تاریخی موجود بود که در سالن جدید به نمایش گذاشته می‌شود.
سلیمانی گفت: در کنار نمایش این خودروها، تعدادی آثار دیگر از جمله جت اسکی آب، خودروی گلف برقی و چهار اسنوموبیل به سالن‌های موزه خودرو اضافه شده و در معرض دید قرار گرفتند.
سلیمانی بیان کرد: آبان ماه سال ۱۴۰۰ ساختمان جدید این موزه با ۴ سالن اصلی افتتاح شده بود.
یک سالن هم که ایوان کالسکه نامیده می‌شود در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ به این موزه اضافه شد.
وی افزود: در پی طرح توسعه موزه؛ با افتتاح دو سالن جدید در اسفند ۱۴۰۳ دو هزار متر به فضای ۵ هزار متری سالن‌های نمایش موزه اضافه خواهد شد.