خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قسد بیانیه اوجالان را مثبت خواند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 09 اسفند 1403 - 23:52
فرمانده‌ی نیرو‌های قسد در سوریه تاکید کرد که بیانیه اوجالان درباره انحلال پ ک ک مثبت بوده است، اما ربطی به کرد‌های این کشور ندارد.
اوجالان،صلح،حزب،دموكراتيك،سوريه،تركيه،اردوغان،عبدي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - مظلوم عبدی، فرمانده نیرو‌های موسوم به دموکراتیک سوریه (قسد) گفت که درخواست عبدالله اوجالان، موسس حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) برای انحلال این حزب و زمین گذاشتن سلاح‌ها تنها مربوط به حزب کارگران است و ربطی به سوریه ندارد.
رویترز به نقل از عبدی نوشت که اوجالان بیانیه خود را برای آنها ارسال کرد که از نظر مظلومی نیز مثبت بود و بر اهمیت صلح و امنیت در منطقه تاکید داشت.
او این بیاینه را مثبت خواند زیرا خواستار پایان دادن به جنگ و آغاز یک روند سیاسی صلح آمیز در داخل ترکیه است.
فرمانده قسد افزود: «اگر صلح در ترکیه حاصل شود، این بدان معناست که ادامه حملات علیه ما اینجا در سوریه هیچ توجیهی ندارد».
اوجالان در سخنرانی امروز پنجشنبه از پ ک ک خواست تا یک کنفرانس عمومی برگزار کند و تصمیم به انحلال خود بگیرد و تاکید کرد که مسئولیت تاریخی این فراخوان را بر عهده دارد.
اوجالان با بیان اینکه راهی جز دموکراسی و گفتگوی دموکراتیک وجود ندارد و جمهوری جز از طریق دموکراسی برادرانه زنده نخواهد ماند ، افزود: عصر صلح است و جامعه دموکراتیک نیاز به توسعه دارد.
در اکتبر گذشته، دولت رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه از پیشنهاد رهبر حزب جنبش ملی‌گرا و متحد اردوغان به اوجالان، مبنی بر درخواست از پ‌ک‌ک برای کنار گذاشتن سلاح‌ها، حمایت کرد.
منبع: الجزیره