خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آب منطقه‌ای گیلان تکلیف پروژه‌های نیمه تمام خود در تالش را مشخص کند

مهر | استان‌ها | جمعه، 10 اسفند 1403 - 14:41
تالش- امام جمعه تالش گفت: آب منطقه‌ای گیلان تکلیف پروژه‌های نیمه تمام خود در سطح شهرستان تالش را مشخص و شفاف سازد.
تالش،فشار،مديران،سيدالشهداي،جوب،تهاتر،نورزاد،كاره،نصرالله،تش ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی نورزاد در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان تالش با اشاره به تشییع تاریخی و بی نظیر سیدالشهدای محور مقاومت شهید سید حسن نصرالله و همراهانشان اظهار کرد: بی تردید با تشییع بی‌نظیر و معنادار پیکر مطهر شهید نصرالله (ره) ایشان برای همیشه تاریخ، سیدالشهدای تمام امت ها و ادیان و مذاهب و اسطوره‌ای بی‌نظیر در جهان عرب لقب گرفت.
خطیب جمعه تالش با اشاره به فشار آوردن گرانی‌ها بر مردم و عدم مدیریت صحیح وضعیت معیشت و اقتصاد توسط مدیران گفت: مردم مظلوم هم باید فشار گرانی‌ها و هم فشار مشاهده دعواهای مدیران نااهل را تحمل کنند.
نورزاد ادامه داد: آب منطقه‌ای گیلان به استناد قانون برنامه و مبتنی بر بند ب، ماده ۴۳، قانون تأمین درآمدها و زیرساخت‌ها اطلاعات نحوه و کیفیت و کمیت تهاتر های اداره متبوع خود را در سامانه شفافیت ثبت و به مراجع مربوطه همچون فرمانداری تالش اعلام و یک بار برای همیشه این تحیر آسیب زننده را تمام کند و به صورت شفاف گزارش بدهید به مردم و مدیران ذی‌صلاح که مثلاً مصالح فلان نقطه را در چه مدتی و در چه مقدار مترمکعبی و یا چه متراژی به پیمانکاران داده و تهاتر کرده‌اید.
وی افزود: اگر هم به هر دلیلی و متأسفانه، تکمیل نمی‌کنید سدلاستیکی رودخانه کرگانرود تالش را، لااقل کارگاه‌های تولیدی مرتبط در تالش را احیا کنید؛ ما علاوه بر سد لاستیکی، پروژه‌های نیمه کاره و رها شده در حوزه آب منطقه‌ای، همچون سردهنه‌های بلند جوب و شیخ جوب در اسالم و سردهنه فهل در لیسار و سردهنه گورگوران در حویق و سردهنه کهنه حیاطی در لمیر حویق و غیره، فراوان داریم که معطّل مانده و سال‌ها است که نیمه کاره مانده است.