خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان: حاکمیت ما ارتباطی با توافق با آمریکا ندارد

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 10 اسفند 1403 - 16:12
سخنگوی حکومت طالبان اظهار داشت توافقنامه دوحه برای یک مرحله بود و حاکمیت آنها ارتباطی با این توافقنامه ندارد و بر اساس آن پیش نمی رود.
توافقنامه،دوحه،طالبان،مجاهد

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان اظهار داشت توافقنامه دوحه برای یک مرحله بود و هیئت حاکمه افغانستان براساس آن پیش نمی‌رود.
مجاهد در گفتگو با تلویزیون ملی به مناسبت پنج سالگی امضای توافقنامه دوحه گفت آمریکا هنوز شماری از تعهدات خود را در این توافقنامه عملی نکرده است.
وی همچنین تصریح کرد محتویات توافقنامه دوحه توسط طالبان عملی شده است.
«محمد عبدالکبیر» چند ماه پیش در زمان تصدی معاونت سیاسی نخست‌وزیر طالبان تصریح کرده بود هیچ معامله پنهانی در توافقنامه دوحه صورت نگرفته است.
وی همچنین تأکید کرده بود در این موافقتنامه، نه با ایجاد حکومت ائتلافی موافقت شده و نه اینکه طالبان هیچ خواسته آنان را قبول کرده‌ است.
انتهای پیام/.